Bogoi e mulțumit după cantonamentul de la Peștera „Băieții au răspuns bine”

24 Jan. 2012, 13:30 Pregătiri, amicale
Bogoi e mulțumit după cantonamentul de la Peștera**

Anunțat în urmă cu două săptămâni la Centrul de Copii și Juniori, Bogoi a rămas secundul Chindiei Târgoviște, conducând antrenamentele de la Peștera împreună cu Flavius Stoican. Fostul jucător al Micului Ajax a tras concluziile stagiului de pregătire, dar a explicat și revenirea în staff-ul echipei de seniori. Bogoi s-a aflat pe banca tehnică atât în mandatul lui Costel Pană, la promovarea echipei în Liga a II-a, cât și în turul campionatului 2011-2012, când principal a fost Silviu Dumitrescu.

– Adrian, cantonamentul montan s-a încheiat cu două zile mai devreme decât era planificat. Cum a fost perioada petrecută la Peștera?
– A fost un cantonament normal pentru această perioadă. Toți băieții au răspuns bine. S-au efectuat și trei antrenamente pe zi. Cel mai important pentru noi este că nu sunt probleme de sănătate în rândul jucătorilor.

– Crezi că jucătorii au acumulat, din punct de vedere fizic, tot ce era necesar?
– Noi am pus accentul pe pregătirea aerobă și dezvoltarea forței fizice generale. Noi vom continua aceste antrenamente și acasă. Încet-încet, vom trece apoi către specificul jocului de fotbal.

– V-a încurcat vremea?
– În ultimele două zile da, sâmbătă și duminică, a nins foarte mult, s-a pus peste o jumătate de metru.

– Care sunt noutățile din lot?
– Cu noi s-au pregătit, în plus față de jucătorii vechi, trei fotbaliști: Epure, Petrea și Mihăescu.

– Ați renunțat la Petculescu, de la FC Municipal?
– Nu am renunțat. Petculescu nu a fost în cantonament, dar va fi văzut la meciurile amicale. Rămâne în atenția noastră.

– Cum te înțelegi cu Flavius Stoican? Ai rămas secund la prima echipă.
– (Râde) Mă înțeleg bine cu toată lumea care se înțelege bine cu mine. Într-adevăr, a fost o confuzie, am avut și eu o discuție cu conducerea clubului și s-a decis să rămân în continuare secund la prima echipă.

– Silviu Ioan mai vine?
– Nu știu nimic. Nu mă întrebați pe mine. Dânsul nu a fost în cantonament la Peștera, atât pot să vă spun.

Cinci amicale în 10 zile

Chindia va disputa cinci jocuri de pregătire până la plecarea în al doilea cantonament al iernii, programat în Antalya. Astfel, echipa lui Flavius Stoican va întâlni Concordia Chiajna (25 ianuarie), Girom Albota (29 ianuarie), CSO Plopeni (31 ianuarie), Conpet Ploiești (2 februarie) și Prahova Tomșani (4 februarie).

Articol scris de Ionuț MARIN

24 Jan. 2012, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă