Bodea cere întăriri la FC Brașov: „Mai am nevoie de cinci fotbaliști”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 16:12 Pregătiri, amicale
Bodea cere întăriri la FC Brașov:**

FC Brașov a încheiat primele două săptămâni de pregătire cu un meci școală disputat, sâmbătă, pe stadionul ICIM, ocazie pentru antrenorul Cosmin Bodea să mai testeze ceva jucători. Din păcate, căldura infernală, dar și nivelul modest al câtorva jucători au făcut ca jocul să fie unul mult sub așteptările celor doi tehnicieni, Bodea și Stere, dar și a celor din conducerea clubului.

Bodea a împărțit lotul în două, iar Mihai Stere a avut sarcina să arbitreze partida. La capătul a două reprize a câte 45 de minute, scorul avea să fie egal, 1-1, ambele goluri fiind înscrise în prima repriză de Bogdan Rusu (penalti), respectiv Ianc.

FC Brașov I: Mutu – David, Ioniță, Denis Sașa, Pamfil – Monea, Andrei Suciu, Sănduleac, Botond – Pricop, Rusu.
FC Brașov II: Căucă – Horia Popa, Letan, Hlinca, Olteanu – Spătaru, Ianc, Vl. Munteanu, Mareș – Alupoaie, Răchișan. În partea secundă au mai jucat portarii Tănase și Potcoavă, dar și Negotei și Gruia.

La final, Bodea i-a anunțat pe fundașul Denis Sașa, venit în probe de la Câmpia Turzii, și pe mijlocașul Sănduleac, de la FC Săcele, că nu vor fi păstrați la FC Brașov. În jocul școală de sâmbătă nu au jucat Buga și Potecu, ușor accidentați, iar Moraru a fost învoit de oficialii clubului.

„Am încheiat primele două săptămâni de pregătire cu un joc școală în care am vrut să văd la lucru și câțiva jucător tineri. Sașa și Sănduleac nu m-au convins, astfel că vor pleca. Până duminică, când vom pleca în cantonamentul din Poiana Brașov, mai aștept jucători. În acest moment mai am nevoie de cinci fotbaliști”, a spus antrenorul Cosmin Bodea.

Luni și miercuri, jucătorii lui FC Brașov vor efectua vizita medicală, iar marți sunt programate două antrenamente. Joi, FC Brașov va juca primul amical al verii, cu Victoria Bod, echipă de Liga a V-a.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 16:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă