Bodea caută soluții pentru prima etapă

12 Aug. 2011, 12:56 Pregătiri, amicale
Bodea caută soluții** pentru prima etapă

Echipa antrenată de Cosmin Bodea dispută sâmbătă ultimul amical al verii. De la ora 11, Gaz Metan va întâlni Minerul Mătăsari, pe „Municipalul” severinean.

Gaz Metan a disputat vara aceasta doar patru amicale, însă niciunul în Drobeta Turnu Severin. Dacă testele cu SCM Brașov (2-0) și Viitorul Constanța (0-0) s-au jucat pe Stadionul „Metrom” din Brașov, meciurile cu SVC Debrecen II (2-4) și CF Bihorul Beiuș (0-0) au avut loc în Ungaria.

Prin jocul cu Minerul Mătăsari, primul programat vara aceasta pe „Municipalul” severinean, antrenorul Bodea speră să contureze un prim-unsprezece, pe care să mizeze și în meciul oficial de sâmbăta viitoare, când echipa sa va întâlni Arieșul Turda tot la malul Dunării.

„E ultimul amical dinaintea începerii campionatului și încerc să găsesc cea mai bună formulă de joc. După acest meci voi definitiva și lotul. E posibil să mai renunțăm la doi-trei jucători”, a spus antrenorul Cosmin Bodea, mulțumit că echipa sa a obținut împrumutul celor doi jucători sub 21 de ani, de la Gaz Metan Mediaș.

Dacă mijlocașul la închidere Marius Ilinca deja se află la malul Dunării, fundașul Sergiu Muth este așteptat astăzi în Oltenia. Împrumutat sezonul trecut la Poli Iași, Muth a fost titular marți în amicalul pe care echipa națională de tineret a României l-a disputat la Lovech, cu reprezentativa similară a Bulgariei (1-1)

Astfel, numărul jucătorilor achiziționați de Gaz Metan Severin în această vară a ajuns la 12, însă niciunul dintre ei nu este atacant. „Cu Muth ne-am înțeles pentru un împrumut pe un an și îl aștept la echipă. Sper să vină și să joace măcar câteva minute în amicalul cu Mătăsari. Lotul e în pare parte stabilit, însă am nevoie și de un vârf. Nu ne-am întărit în atac. Variantele pe care le-am avut, gen Roman, Gugu, Năstăsie și altele, nu s-au concretizat. Suntem în discuții cu un atacant străin. Sper să ajungă la Severin până la începerea campionatului”, a precizat Bodea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

12 Aug. 2011, 12:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă