Boboc și Prodan, țintele finale ale lui Viorel Ion

23 Jan. 2012, 11:45 Pregătiri, amicale
Boboc și Prodan,** țintele finale ale lui Viorel Ion

Jucătorii de la CF Brăila au încheiat sâmbătă prima săptămână de cantonament de la Sărata Monteoru, una cu 2-3 antrenamente pe zi, iar duminică au avut o zi de refacere, urmând ca de astăzi elevii lui Viorel Ion să reia seria antrenamentelor pentru încărcarea bateriilor în vederea returului.

Cot la cot cu lotul deplasat inițial se pregătesc Adrian Câmpeanu, jucător care a semnat deja cu gruparea brăileană, dar și Dragoș Boboc, un mijlocaș experimentat care a mai evoluat la Bacău, Vaslui și care este dorit și de Unirea Alba Iulia.

„Sunt supermulțumit de modul în care au răspuns solicitărilor toți fotbaliștii aflați în acest stagiu de pregătire și nu pot să nu-i remarc pe Stelian Nicoliță și Pușcașu. Am reușit să-l aducem pe Câmpeanu și consider că ar fi un câștig dacă am putea să-l transferăm și pe Boboc, un jucător polivalent. Cred că în acest moment lotul pentru retur este deja conturat, iar singurul jucător pe care mi l-aș mai dori ar fi Prodan”, a precizat Viorel Ion.

Inițial, revenirea la Brăila era programată pentru joi, însă la propunerea antrenorului conducerea clubului a acceptat o prelungire de două zile a acestei perioade.

Joi, CF Brăila se va deplasa la Merei, unde, de la ora 14.00, va disputa în compania echipei Dunărea Călărași primul amical din 2012, cel de-al doilea test de verificare fiind programat sâmbătă la 11.00, în aceeași localitate, adversara brăilenilor fiind CSM Râmnicu Sărat.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

23 Jan. 2012, 11:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă