Bistrița, victorie în primul meci din noua eră: 3-2 în amicalul cu Pojorâta

Marius ANGHEL 17 Aug. 2014, 14:49 Pregătiri, amicale
Bistrița, victorie în primul meci din noua eră:** 3-2 în amicalul cu Pojorâta

Aflată la al treilea amical de la începerea pregătirilor, dar primul de când este afiliată la FRF pe noua structură, Gloria Progresul Bistrița a reușit să obțină a treia victorie, scor 3-2, de data aceasta pe teren propriu în fața celor de la Bucovina Pojorâta, echipă care va evolua în liga a treia.

Dacă în primul amical, disputant la Pojorâta, Gloria s-a impus clar, în jocul de sâmbătă bistrițenii au trebuit să lupte până la final pentru a obține victoria.
Ca și în primele două amicale, staff-ul tehnic a folosit câte un sistem de joc în fiecare repriză, un 3-1-4-2 în prima repriză și un 4-4-2 în repriza a doua.

Moldovenii, cu șapte bistrițeni în lot: Patca, Platon, Pădurariu, S. Rus, Mureșan, Bălătici și Bolfă, au făcut o repriză bună, reușind să conducă la pauză cu 2-0, după un gol reușit la o deviere a lui S. Rus și un gol cu capul din corner, bistrițenii ratând două mari ocazii prin Țegle scăpat singur cu portarul și Brumă, șutul acestuia fiind respins în corner de fostul portar al Șieului.

După pauză bistrițenii schimbă sistemul de joc și Gloria întoarce rezultatul. În minutul 48, Brumă îi trimite în careu o minge lui A. Pop și acesta reduce din diferență, pentru ca cinci minute mai târziu Mureșan să respingă în fața aceluiași Pop scăpat singur cu portarul.

În minutul 60 Țegle trimite în careu pentru Bucur, acesta așează pentru Budăcan care din 10 metri trimite în bară, pentru ca zece minute mai târziu F. Alexandru să aducă egalarea pentru gazde. Jocul bun al bistrițenilor după pauză avea să fie răsplătit cu o victorie, obținută grație golului marcat în minutul 85 de Cilean, care fructifică o pasă în careu a lui I. Dobrea.

Lotul folosit de Gloria: Uilean, Budăcan, Bolbos, Hlinca, Fizeșan, B. Dobrea, O. Bucur, Țegle, Antonescu, A. Pop, Brumă. Au mai jucat Cilean, F. Alexandru, Peica, Echim, R. Pop, Câțcăuan, I. Dobrea, Rogozan, Colța, Sîplăcan.

„A fost un joc de pregătire în care am vrut să vedem la ce nivel suntem într-o perioadă în care am avut multe antrenamente grele. S-a văzut că echipa este obosită, dar sunt mulțumit de angajamentul jucătorilor. Mai avem încă de lucru pentru a ajunge la nivelul pe care ni-l dorim, mai avem încă trei amicale, după care sper să reușim să cristalizăm o formulă de echipă cu care să atacăm începutul de campionat”, a declarat Cristian Coroian, antrenorul Gloriei.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 17 Aug. 2014, 14:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă