Bistrița, remiză albă cu Voința Livezile

21 Jan. 2012, 14:58 Pregătiri, amicale

Partida dintre liderul seriei de vest a ligii secunde și ocupanta locului 12 în Seria a 6-a a Ligii a III-a s-a disputat pe terenul 2 din cadrul Complexului Sportiv Gloria, și s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, ca și zăpada pe care s-a jucat.

În acest meci pentru Gloria au evoluat doar jucători tineri, de la echipa a doua sau aflați în probe.

Arbitrul întâlnirii a fost chiar antrenorul Nicolae Manea. „Nici Michel Vautrot (arbitrul finalei Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla din 1986, dintre Steaua și FC Barcelona – n.r.) în vremurile bune nu arbitra așa de bine”, a glumit Manea cu cei aflați pe margine.

Gloria Bistrița în prima repriză: Popa – Trașcă, Macarie, Isac (fost la Victoria Brănești), Archiudean – L. Kovacs, Stuparu, Fizeșan, Șomodi – R. Stan, Stephane (Coasta de Fildeș).

Gloria Bistrița în repriza a doua: V. Niculescu – Țârcă, Homei, Peica, Sîmplăcan – Dobrea, Stuparu, Patca, Șomodi – Rogozan, Faur (Stephane).

Voința Livezile: Voivod – Budăcan, Nap, Helvig, Bugnar – Ștețco, Gotea, Marc, Blaji – S. Rus, Buta. Pe parcurs au intrat: Istrate, Albuț, A. Moldovan, A. Rus, Kinsley. Director tehnic Constantin Sava.

În repriza secundă, atacantul Bogdan Faur (ultima oară la Unirea Dej) a suferit o dislocare a umărului, în fapt o recidivă a unei accidentări mai vechi, și nu a mai putut continua jocul.

Echipa antrenată de Nicolae Manea se va pregăti în continuare la Bistrița, între 23 ianuarie și 1 februarie fiind programat un cantonament la stadion, iar după 5 februarie există posibilitatea unui turneu în Antalya.

Fundașul Ionuț Peteleu și atacantul Albert Voinea au fost convocați la reprezentativa Under-20 a României, care efectuează un stagiu de pregătire în Antalya (22 ianuarie-2 februarie). În această perioadă, „tricolorii” mici, aflați sub comanda lui Emil Săndoi, vor susține și cinci jocuri de verificare.

articol scris de Eugen Gheorghe
foto: www.timponline.ro

21 Jan. 2012, 14:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă