Bilanț negativ pentru Mureșul Deva în amicale

09 Aug. 2009, 12:02 Pregătiri, amicale

Mureșul Deva a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu ultimul meci amical de dinaintea startului campionatului, scor 0-3, cu Jiul Petroșani.

 

La final, antrenorul gazdelor, Gheorghe Barbu a pus eșecul pe seama faptului că în repriza secundă a trimis în teren mai mulți jucători noi, majoritatea juniori pentru a se edifice asupra potențialului acestora.

 

"Nu am mari motive de îngrijorare. Ca exprimare a echipei pe teren prima repriză m-a interesat cel mai mult și pot spune că am contolato. |n partea a doua am schimbat echipa am folosit mai mulți jucători juniori și a fost debandadă în jumătatea noastră mai ales în apărare unde s-a greșit flagrant. Și așa scorul înregistrat la final este prea mare în comparație cu ce s-a întâmplat pe teren", a spus Barbu.

 

Altfel, toate golurile "minerilor" au fost maracte după pauză. Scorul a fost deschis la trei minute de la reluare de Mircea Ilie care a profitat de luftul fundașului devean Grigorie și din colțul careului mare a trimis mingea la vinclul porții apărate de Horvat.

 

Avantajul oaspeților a fost majorat de Afrem care după ce a speculat o neînțelegere între Bogman și Dosan la învins pe Horvat cu un șut plasat de la marginea careului mare (’72). Ultimul gol al partidei a fost semnat de Parfenie: voleu din centrul careului (’81).

 

Mureșul Deva a irosit cea mai mare ocazie de a înscrie în 64 atunci când Stamatin a blocat șuturile expediate puternic de Sătmar și Spătaru iar Moca, din poziție singur cu portarul, a trimis din 6 metri pe lângă.

Mureșul Deva    0 (0)
Jiul Petroșani    3 (0)
Au marcat: M. Ilie ’48, Afrem ‘ 72, Parfenie ’81.
 

Mureșul: Pârvu – Bălu, Dosan, Pistol, I. Câmpeanu – Spătaru, Sătmar, A. Bud, Pribac – Bajko, Bogman.

Antrenor: Gheorghe Barbu.

Au mai jucat: Horvat – Golguț, Grigorie, Moca, J. Vajda, V. Pop.
 

 

Jiul: Hotoboc – Răduțoiu, Gheorghe Mihăiță, V. Stancu, C. Pop – M. Gheorghe, Ștoiu, M. Ilie, Cătană – Apetri, Panaite.

Antrenor: Daniel Timofte.

Au mai jucat: Stamatin – Cruceru, Parfenie, Afrem, Stuparu, I. Dumitru, Antohi, Bastardu, Munteanu, Scărlătescu.
 

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

09 Aug. 2009, 12:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă