Berceniul a învins în sfârșit Clinceniul… în amicale

Mihai Andries 17 Feb. 2013, 20:00 Pregătiri, amicale
Berceniul a învins în sfârșit** Clinceniul... în amicale

Pare ciudat, dar acesta este adevărul. Liderul seriei a III-a a eșalonului numărul 3 avea o problemă cu echipa din Clinceni. Astfel că în cele două amicale jucate până ieri de la venirea lui Diniță pe banca Berceniului, Clinceniul nu pierduse niciun meci, ba mai mult, avea și o victorie cu 3-0 în amicalul din vara trecută. Așa că meciul de ieri a avut o miză în plus pentru Berceni care a sperat să spargă ghinionul în duelurile amicale cu vecinii de județ, în condițiile în care în campionat nu au avut probleme cu ei.

Totuși, Diniță a trimis la start mai mulți jucători din linia a doua a formației sale, dorind să vadă de ce sunt în stare și aceștia. Astfel au apărut pe teren nume precum Constantin, Paraschivoiu, Tătar, Marulis sau Barbu, pentru ca de abia în ultima jumătate de oră să intre artileria grea, în condițiile în care meciul a durat 100 de minute. Clinceniul a confirmat așteptările și chiar dacă a pierdut un număr însemnat de jucători în iarnă, a dat o replică foarte bună echipei lui Diniță.

Intrarea titularilor și-a spus cuvântul astfel că în ultima jumătate de oră Berceniul a avut trei șanse de gol, din care a concretizat doar una, restul soldându-se cu bare (Ciochină și Pivniceru). Crețu a marcat unicul gol al meciului în minutul 83, după o lansare în adâncime a lui Radu pentru Pătrașcu și o centrare a acestuia în fața porții, de unde atacantul Berceniului a pus latul din 3 metri.

ACS Berceni – Inter Clinceni 1-0 (0-0) Crețu 83

Berceni: Constantin – Lică, Paraschivoiu, Ghinea, Marulis – Bereșoae, Frangu, Tătar, Barbu – Ciochină, Ionică. Au mai jucat Rudnițchi – Ioniță, Dumitru, Georgescu, Cr. Stan, C. Sandu, Pazon, Al. Stan, Al. Radu, Pivniceru, Pătrașcu, Crețu, Bănaru

Clinceni: Ciuculescu – Cr. Mihai, Fodor, Chețan, Nemțescu – M. Gheorghe, Butoi – C. Tudor, Cr. Păun, Lungu – Fl. Budeanu. Au mai jucat: Iancu – Pluteanu, Fagu, Tudose, Blaga, G. Alexandru

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACS BERCENI – INTER CLINCENI

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 17 Feb. 2013, 20:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă