Bătuți de Liga a III-a!

Mihai Andries 27 Feb. 2013, 09:00 Pregătiri, amicale
Bătuți de Liga a III-a!

FC Argeș a continuat și ieri seria meciurilor de verificare din această perioadă de pregătire. Piteștenii au partici­pat la prima ediție a Cupei Primăverii, organizată de e­chipa Atletic Bradu pe terenul sintetic din localitate. Ar­geșenii au jucat în deschiderea turneului cu SCM Pi­tești, echipă finanțată de Primăria Pitești.
Antrenorul lui FC Argeș, Iulian Crivac, i-a folosit în acest joc pe fotbaliștii care au evoluat mai puțin în această perioadă de pregătire și a preferat să odihnească o par­te dintre titulari. De partea cea­lal­tă, Cristi Negru, tehnicianul celor de la SCM Pitești, a trimis în teren garnitura de bază, iar pe parcurs i-a introdus și pe cei tineri. La ca­pă­tul celor 90 de minute, echipa de Liga a III-a a reușit să se impună în fața alb-violeților, cu scorul de 2-1. Cele trei goluri ale întîlnirii au fost marcate după pauză. Piteș­tenii au reușit să deschidă scorul în minutul 60 prin Burchel, care a primit o pasă în careu și l-a exe­cutat pe goal-ke­eper-ul de la SCM, cu care ră­mă­sese singur. Echipa lui Cristi Ne­gru a restabilit egali­ta­tea, cu 7 mi­nute înainte de final, prin Nicolae Diță, din lovitură de la 11 m, la un henț în careu făcut de Petrovici. Cînd meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, SCM Pitești a mai punctat o dată prin Paras­chivescu, ce l-a învins pe Croitoru cu un șut din interiorul careului

Echipele
FC Argeș: Vreme – Mirescu, Pan­țoiu, Moise, Petrovici – Dră­gan, Stancu, Ivănică, Naciu – Dul­cea, Burchel. Pe parcurs au mai intrat Croitoru, Tirică, Marin, Dra­gomir, Ghenu, Taudor, Pis­canu, Neguț și Popescu. Antrenor: Iulian Crivac.
SCM Pitești: Vlăsceanu – Hapaină, Bărbulescu, Avrames­cu, Pîslaru – Enache, Neagu, Diță, Beuran, Nilă, Ovidiu Stan. Pe parcurs au mai intrat: Deliu, Pa­raschivescu, Rădescu și Neagu.  Antrenor: Cristi Negru.

Iulian Crivac: „Nu m-a interesat scorul”

La finalul întîlnirii de la Bradu, an­trenorul lui FC Argeș s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale. Teh­nicianul piteștean spune că nu l-a interesat scorul, ci doar gradul de pregătire al celor pe ca­re i-a in­tro­dus în teren.  
Crivac spune că echipa este pregătită pentru retur: „Am făcut un meci bun chiar dacă am folosit jucătorii ce au evoluat mai puțin în această perioadă de pregătire. SCM a demonstrat că este o e­chi­pă bună prin jocul prestat împo­tri­va noastră. În repriza secundă am introdus în teren mai mulți juniori născuți în 1996, de la grupa lui Viorel Moiceanu, pentru a le da și lor șansă să joace și să arate ce pot. Este bine că nu am avut ac­cidentați și că nu a fost un meci cu scîntei, cum se întîmplă de obicei între echipele din același oraș. Tre­buie să învățăm să ne respec­tăm între noi. Nu m-a inte­re­sat foarte mult scorul, ci modul în care se ex­pri­mă echipa în teren. A­cest joc l-am pierdut pe final pe seama unor nesincronizări ale noas­tre. Sîntem pe drumul cel bun și sper ca pînă la începerea returului de campionat să fim în­tr-o formă sportivă foar­te bună”.

Cristi Negru: „Suferim la finalizare”

De partea cealaltă, antrenorul SCM s-a arătat nemulțumit de fap­tul că echipa pe care o pregă­tește irosește multe ocazii de gol. Cristi Negru consideră că echipa sa este pregătită pentru partea secundă a sezonului, deși pînă la startul returului mai sînt trei săp­tămîni și jumătate.   
Tehnicianul echipei finanțate de Pri­măria Pitești vrea mai multă efici­en­ță la finalizare din partea jucătorilor săi: „Pot spune că am făcut un meci bun, care a fost benefic pentru am­bele e­chi­­pe. Din păcate, suferim la fi­nali­za­re, întrucît nu sîntem lucizi cînd a­jun­gem în fața porții. Nu am suferit nici o înfrîngere pînă acum în me­ciu­rile de verificare. Este un lucru bun pentru moralul echipei. Știți cum se spune, victoriile aduc victorii indi­fe­rent că sînt în meciurile de verificare sau oficiale. Deși mai este aproape o lună pînă la începerea sezonului, pot spune că echipa se prezintă destul de bine. Tot timpul mai este cîte ceva de pus la punct, însă avem destul timp să omo­genizăm relațiile de joc, pentru a fi pregătiți la startul retu­ru­lui”.

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 27 Feb. 2013, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă