„Bătrâna Doamnă” a revenit din vacanță

09 Jan. 2012, 18:21 Pregătiri, amicale

Vacanța „Bătrânei Doamne” s-a încheiat azi-dimineață, la 10:30, atunci când lotul alb-roșu s-a strâns la stadionul Francisc Neuman, plecând apoi la o primă mișcare a anului, pe Șega.

Conducerea „Bătrânei Doamne” nu a reușit să le ofere antrenorilor vreo certitudine la capitolul achiziții în prima zi de muncă a noului an. La reunirea lotului programată în această dimineață la stadionul „Francisc Neuman” nu s-a prezentat niciun fotbalist aflați pe lista de achiziții, cu excepția lui Bogdan Mara. Însă, nici valorosul atacant nu a recunoscut că a venit doar să afle oferta UTA-ei, urmând să ia o decizie până la finalul acestei săptămâni după ce va analiza și celelalte oferte venite din partea altor echipe din fotbalul românesc, printre care și Astra Ploiești.

În schimb, Cătălin Bucur și George Neagu, fotbaliști cu care arădenii s-au înțeles verbal își întârzie sosirea în Calea Aurel Vlaicu. „Ambii s-au prezentat la cluburile de care aparțin pentru a-și lua actele și a veni apoi la Arad. Îi așteptăm să ni se alăture în zilele ce urmează”, a precizat antrenorul Roland Nagy. Bucur este pe cale să se despartă de Arieșul Turda, echipă ce și-a anunța retragerea din seria de Vest a ligii secunde, iar Neagu nu mai este dorit la Dacia Mioveni. Fundașul stânga care a mai evoluat în „alb-roșu” sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu în turul ediției trecutde campionat ar putea deveni defintiv fotbalistul echipei „textiliste”, putând acoperi două posturi, cele de fundaș și mijlocaș stânga. „Bucur și Neagu sunt doar primii fotbaliști cu care sperăm să semnăm, contracte în cel mai scurt timp. Vor mai fi și alții, dar și o serie de jucători care vor sosi în probe în următoarele două săptămâni”, a precizat președintele Giovanni Catanzariti.

Până un alta, noutățile reunirii de luni sunt: Andrei Cărpinișan (19 ani, mijlocaș stânga – ex. Unirea Sânnicolau Mare și Victoria Brănești), Marco Muscă (18 ani, mijlocaș central – ex. Viitorul Constanța) și italianul Nicola Caldarola (25 de ani, ex. Bari și Servette Geneva).

Fiindcă Florin Hidișan a absentat motivat de la reunire, în vestiarul UTA-ei au intrat în această dimineață următorii: Smaranda, Amadio, Bodea, Cioară – portari, Gligor, Suslak, Bălan, Pascariu, Raț, Varga, Pocuca, Siminic, Calvin, Gornic, Ignea, Chindriș, Neagoe, Gâlcă, Nădăban, Purece, J. Nicolae, Drăghici, Drăgan, Capătă, Miron – jucători de câmp.

Cu excepția lui Varga și Chindriș, care încă nu și-au revenit complet după accidentările suferite în tur, ceilalți fotbaliști au făcut un prim antrenament pe terenul „Șega”.

„După o vacanță prea lungă, în care nu avem ce face decât să ne uităm la televizor la alții, ne-am întors în sfârșit la treabă. Sper să avem cu toții foame de fotbal și chef de lucru, căci ne așteaptă o perioadă grea de pregătire. Știm cu toții că fotbaliștii nu se simt prea bine mai ales în timpul antrenamentelor de acumulare fizică specifice iernii, dar trebuie să trecem și prin asta dacă vrem să avem rezultate bune la primăvară. O să vină și destui fotbaliști în probe, e și o perioadă a căutărilor pentru un an important în viața clubului”, a precizat Roland Nagy.

Antrenorul „textiliștilor” a programat câte două antrenamente în zielele de marți și miercuri, iar joi și vineri câte unul, în condițiile în care jucătorii vor trece și pe la medicul sportiv.

Sâmbătă va avea loc primul amical al anului, cu echipa de Liga a 3-a, CS Vladimirescu, iar săptămâna viitoare s-ar putea disputa un meci în familie cu echipa secundă a clubului. Duminică, 22 ianuarie, „Bătrâna Doamnă” va urca la munte, pentru cantonamentul de la Moneasa.

Mai multe poze pe Sport Arad

09 Jan. 2012, 18:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă