Bardu: „Ne înțelegem bine pe teren, chiar dacă unii suntem nou-veniți”

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 17:27 Pregătiri, amicale
Bardu:**

 Mijlocașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Cristian Bardu, consideră că de la un amical la altul jocul se ridică la nivelul așteptărilor. Slătinenii vor să consolideze relațiile de joc, astfel încât la primul meci oficial echipa să fie cât mai omogenă.

Sosit în această iarnă de la CS Universitatea Craiova, mijlocașul de bandă, Cristian Bardu, este de părere că în amicale echipa a prestat un joc bun.
Fotbalistul de 33 de ani a evoluat, în primele jocuri de verificare, încă din primul minut, putând fi o soluție în flancul drept în meciurile rămase de disputat din cadrul sezonului regulat.

„Au fost și vor fi jocuri foarte utile, e foarte important să creștem de la meci la meci, să obținem o omogenitate cât mai bună. Ne înțelegem bine pe teren, chiar dacă unii suntem nou-veniți, eu zic că am făcut jocuri destul de bune. Este o perioadă grea, se simte oboseala, dar cu cât ne vom pregăti mai bine, cu atât vom face față competiției. Ne-a interesat jocul și calitatea în joc, dar ca o echipă care se respectă, vrem să câștigăm fiecare meci, însă nu întotdeauna este posibil”, a declarat mijlocașul dreapta.

„În perioada asta, nimeni nu e titular, nimeni nu este rezervă”

Mijlocașul dreapta Cristian Bardu spune că în această perioadă fiecare component încearcă să demonstreze că merită să prindă unsprezecele de start. „În perioada asta, nimeni nu e titular, nimeni nu e rezervă. Cred că primul unsprezece va fi stabilit în săptămâna dinaintea primului meci oficial. Antrenorul va decide cine este mai în formă pentru a juca”, a mai spus fotbalistul divizionarei secunde slătinene.

FC Olt Slatina este angrenată în lupta pentru un loc de play-off, aflându-se la două puncte de locul șase, ocupat de Metalul Reșița. În ultimul amical ai iernii, în care tehnicianul Dan Oprescu va utiliza o formulă apropiată de unsprezecele de start pentru meciul cu Universitatea Craiova, slătinenii vor întâlni CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 17:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă