Bancarii au învins Rocarul

31 Jan. 2009, 19:32 Pregătiri, amicale

Azi dimineață de la ora 11 a avut loc primul amical al Progresului în compania echipei Rocar ANEFS București, antrenată de Adrian Matei.

Meciul a avut loc pe terenul 2 din complexul Cotroceni. A fost o partidă foarte disputată cu 9 goluri și, în ciuda terenului foarte greu, cele 2 echipe au jucat cu mare dârzenie.

Scorul final a fost 5-4 pentru bancari, la pauză 1-2. Golurile au fost marcate de Ciochină (43, 53), Roman (50), Graur (57), Mitu (75), respectiv Duru (25), Antal (35), Badea (62), Radu Gheorghe (67).

Progresul a jucat în următoarea formulă: Milenovici – C. Dobre, Șomcherechi, Pacinschi, M. Dumitru – Lircă, M. Gheorghe, Ghinea, Argintaru – Ciochină, Roman. Au mai intrat Balauru, M.Mitu, Faur și Alex. Nicolae.

La meci au venit în jur de 70 spectatori, printre care și membrii galeriei Sector B. Aceștia au afișat un banner prin care îsi arată sprijinul acordat echipei. Ei doresc ca B.N.R. să nu mai evacueze echipa din parcul Cotroceni, iar datoriile să le fie eșalonate. “Sector B” cere ca echipa să nu fie desființată, secția de fotbal fiind singura secție din acest club care mai există.

 

Articol scris de Iulian Oanță

31 Jan. 2009, 19:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă