Bancarii au dat-o în bară

18 Feb. 2009, 16:21 Pregătiri, amicale

Astăzi de la ora 11, stadionul Cotroceni a găzduit un nou meci de pregătire. Partenere de joc Progresul și CS Otopeni, vechi cunoștințe din sezonul trecut al ligii secunde de fotbal. 

 

Partida amicală a fost la un pas să devină un coșmar pentru bucureșteni, după numai zece minute de joc tabela indicând deja unu în dreptul ilfovenilor. La doar trei minute după golul marcat de mijlocașul Otopeniului, Cristi Constantin, colegul său din linia mediana, sârbul Lazic, l-a imitat, și profitând, și el, de indecizia fundașilor centrali ai  bancarilor, a majorat diferența. Chiar dacă jocul părea să curgă în favoarea formației antrenate de Liviu Ciubotariu, cel care a jucat ani buni în Parcul cu Platani, iureșul de început s-a potolit tabela rămânând neschimbată până la pauză.

 

În repriza a doua jocul a fost mai echilibrat, bancarii ajungând de câteva ori în preajma careului advers, dar de fiecare dată finalizările au lăsat de dorit. Cei care au punctat au fost tot ilfovenii, în minutul 73, Nasser ducând scorul la un neverosimil 3-0. Spre final, nou intratul Raul Neagoe a trecut de puțin pe lângă micșorarea diferenței de pe tabelă, dar șutul său din șase metri a lovit doar bara laterală. Cu toate acestea, atunci când puținii suporterii bancari prezenți la meci se pregăteau să plece înfrigurați și dezamăgiți că echipa lor a pierdut la scor de neprezentare, același Neagoe a introdus mingea în poartă în ultimul minut de joc.

 

Scor final 3-1 și antrenorul bancarilor, Ilie Rontea, părea vizibil afectat de evoluția jucătorilor săi. De altfel, în pauza dintre cele două reprize, același Rontea s-a adresat jucătorilor, lăsând de înțeles că este dezamăgit de atitudinea lor.

 

Bancarii au început meciul în formula:
E. Nae – C. Dobre, Șomcherechi, Pacinski, Stelea – Bruno, Ghinea, M. Gheorghe, Șoldea – Ciochină, Roman. În repriza a doua au mai intrat Milenovici, Wenton, I. Savu, Balauru, M. Dumitru, Călin, Argintaru, V. Iacob, Al. Nicolae, R. Neagoe și Ose.

 


De partea cealală, Liviu Ciubotariu a trimis în teren următorul 11:

C. Munteanu – Cl. Dumitrescu, Diogo, Nibombe, S. Pană – Lazic, Fl. Manea, Cr. Constantin, Mărgărit – Fl. Pârvu, L. Ganea.  În partea a doua a meciului, antrenorul Otopeniului, a schimbat aproape toată formația, trimițându-i în teren pe : Bobariu – Popovic, L. Ivan, Nibombe, Vitinha – Nasser, Fl. Pârvu, V. Negru, Lazic – Yontcha, Drăghici.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

18 Feb. 2009, 16:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă