Baloteștiul a pierdut spectaculos la Chiajna. Chiacu a ratat două penalty-uri, Preda a apărat unul

Mihai Andries 26 Jan. 2015, 01:08 Pregătiri, amicale

Nou promovata în Liga 2, CS Balotești a avut parte de un amical plin de evenimente la Chiajna, acolo unde s-a duelat sâmbătă cu echipa antrenată de Marius Șumudică. Conduși de pe bancă de italianul Pisano, oaspeții au fost învinși de dubla lui Daniel Florea, care a marcat în minutele 29 și 41.

Chiacu a tras în același loc de fiecare dată

Însă capul de afiș al meciului l-au constituit cele trei lovituri de la 11 metri ratate, două de oaspeți și una de către gazde. Ghionistul Baloteștiului s-a dovedit a fi experimentatul Hristu Chiacu, care nu a reușit să înscrie de la punctul cu var, deși a avut la dispoziție două șanse. Acesta a trimis de fiecare dată în aceeași parte și l-a făcut erou pe Râmniceanu.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA CONCORDIA – CS BALOTEȘTI 2-0

Și Concordia a avut un penalty, irosit de Welington, care nu a reușit să îl învingă pe Andrei Preda. Fostul portar al Universității Craiova a venit în această iarnă la Balotești, după ce a evoluat în tur în Liga 3, la Sporting Roșiori.

CONCORDIA – BALOTEȘTI 2-0 (2-0) D. Florea 29, 41

Chiajna: Rîmniceanu – Lovin, Dyulgerov, Bucurică, Ricardo Alves, Grigorie, Madeira, Boldrin, Serediuc, Dina, D. Florea. Au mai jucat: Matache – Lungu, Dragarski, Burnea, Fl. Răsdan, Wellington, Pena
Balotești: Carta – G. Lupascu, L. Ion, Flămânzeanu, N. Filip – I. Sandu, B. Oprea, Cl. Herea – H. Chiacu, F. Pisano, Marinaș. După pauză, au intrat și ceilalți jucători avuți la dispoziție.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 Jan. 2015, 01:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă