Băieții lui Dună s-au împotmolit în păienjenișul alb-verde

08 Aug. 2012, 23:47 Pregătiri, amicale
Băieții lui Dună s-au împotmolit** în păienjenișul alb-verde

Astăzi, cu începere de la ora 10, Marin Dună a testat potențialul uniriștilor într-un amical împotriva conjudețenilor de la Viitorul Axintele, disputat pe stadionul acestora. Contrar așteptărilor alb-verzii lui Ion Nica și-au impus jocul pe contraatac și au surprins in special pe cele două benzi ale terenului. Mijlocașul stânga Ogodogbo Moses a făcut ca scorul la pauză să fie 1-0 pentru Viitorul. Galben-albaștrii lui Dună nu s-au dezmeticit după pauză, iar Novac și Fătu au făcut 3-0 pentru Axintele. Norocul slobozenilor s-a numit Dumitrescu, fost jucător la CS Buftea, care i-a forțat pe axinteni să își introducă mingea în proprie poartă. A urmat o revenire în joc a proaspetei divizionare secunde culminată cu o acțiune personală a lui Gheorghiu care i-a făcut șah-mat pe Simion și Stoica și a dus scorul la 3-2. Finalul a aparținut din păcate pentru elevii lui Dună tot reprezentantei ligii a treia. Chiriță a dat recital, făcând 4-2 și apoi ratând o lovitură de la 11 metri.

„Am plătit tribut ușurinței cu care am tratat acest meci. Bine că s-a întâmplat acum și nu în campionat” ne-a declarat antrenorul Unirii, Marin Dună.

De cealaltă, antrenorul Viitorului, Ion Nica a rămas cu picioarele pe pământ: „A fost doar un meci amical, iar în asemenea situații rezultatele sunt neconcludente. Îmi doresc totuși ca acest test să reprezinte un suport moral pentru echipa noastră”

Marin Dună a început cu următorul 11: Dobre – Roșu, Soare, Lorincz, Florea – Ibrian, Macare, Ivașcă, Luca – Mihalcea, V. Gheorghe. În a doua repriza a fost rulat întreg lotul avut la dispoziție cu excepția lui Alexandru Ivașcu

De partea cealalaltă Ion Nica a folosit două formule. În prima repriză au jucat: Donose – Vasile, Ionel, Oprișan, Ilie – Moses, Rață, Șelaru, Bogorodiță – Novac, Ștefan. În a doua repriză au intrat: Răduță – Stoica, Marciuc, Simion, Pintilie – Dedu, Dumitrescu, Florea, Robu – Chiriță, Fătu.

Articol scris de Ionuț VĂ‚GĂ‚ONESCU

08 Aug. 2012, 23:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă