Baia Mare, egal în al treilea test al cantonamentului din centrul țării

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 18:27 Pregătiri, amicale
Baia Mare, egal în al treilea test al cantonamentului din centrul țării

După ce a învins cu 5-1 pe FC Zagon și mai apoi s-a impus cu 2-1 și în testul cu Viitorul Domnești, FCM Baia Mare și-a continuat cantonamentul de la Tărlungeni cu încă un amical în fața unui adversar din Liga 3. Sâmbătă, 25 iulie, echipa pregătită de Dorin Toma a remizat, scor 1-1, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Gruparea din Sfântu Gheorghe a deschis scorul după 18 minute de joc în urma unei lovituri de la colț, atunci când Damian a introdus mingea în poartă, profitând de o greșeală colectivă în apărarea FCM-ului. Arnăutu și Balaure au ratat egalarea după ce loviturile lor de cap au trecut cu puțin pe lângă poartă, însă nu același lucru l-a făcut și Bogman. În minutul 74, jucătorul băimărenilor a luat o acțiune pe cont propriu de la mijlocul terenului, a trecut de patru adversari și a înscris cu un șut perfect de la 20 metri, la coltul lung. Cu cinci minute înainte de final, Deac a avut șansa să aducă victoria, însă a trimis pe lângă poartă după ce a rămas singur cu goalkeeperul advers.

FCM Baia Mare I: Ormenișan (Bota ’40) – Duruș, Hodor, Ciobanu, Lupu, Ignea, Păcurar, Leonte, Sârbu (Ster ’25), Balaure, Arnăutu
FCM Baia Mare II: Bota (Roșiianu ’80) – Giurgiu, Urs, Bratima, Gherman, Munteanu (Enciu ’70), Popa, Ivănică, Bogman, Ban, Deac.

Nou-promovata va juca următorul meci de pregătire miercuri, 29 iulie, împotriva viitoarei adversare din Liga 2, Unirea Tărlungeni. Vineri, 31 iulie, în ultima zi a stagiului de pregătire vor juca un amical și cu Metaloglobus București.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 18:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă