Baciu, nemulțumit după egalul cu rezervele lui Dinamo: „Trebuie să înțeleagă faptul că nu le va fi ușor să fie titulari de drept”

Marius ANGHEL 25 Aug. 2014, 17:56 Pregătiri, amicale
Baciu, nemulțumit după egalul cu rezervele lui Dinamo:**

Fotbaliștii de la FC Aca­de­mica au disputat, sâmbătă, la baza sportivă de la Domnești, ultimul joc de verificare dinaintea startului noii ediții de campionat. Echipa adoptată de Primăria Pitești, care va juca meciurile de Liga a doua pe stadionul Nicolae Dobrin, a avut ca adversar pe Dinamo, iar antrenorul Flavius Stoican a testat mai mulți jucători care nu au apucat să evolueze vineri la Chiajna și juniori de la echipa a doua.

Confruntarea dintre Acade­mi­­­ca și Dinamo s-a terminat ne­decis, 2-2, însă a fost un test util de verificare pentru antre­no­rul gazdelor, Marius Baciu, care a putut să vadă la lucru toți jucă­torii. Bucureștenii au mar­cat câte o dată în fiecare repriză. Golurile „câinilor” au fost înscrise de Ma­rius Alexe, care a fost și căpitan, și Dragoș Firțulescu, dintr-o lo­vi­tură liberă executată impecabil.

La prima echipă au mai fost luați, pentru amicalul de sâm­bă­tă, Patrick Petre, fiul de 17 ani al lui Florentin Petre, și Crișan. Jo­cul a fost echilibrat, dar Aca­de­mica a avut mai mult posesia. Dinamo a deschis scorul după 33 de minute prin Alexe, care a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Cu un mi­nut înainte de finalul primei părți, Academica a reușit ega­la­rea prin Hamed Kone.

Imediat după pauză, Firțulescu a marcat pen­tru Dinamo, din lovitură libe­ră de la 20 m, care s-a oprit sub trans­versală. Gazdele au resta­bi­lit e­ga­litatea cu cinci minute îna­in­te de ultimul fluier al cen­tralului. Pătulea a profitat de o bâlbâială în de­fen­siva alb-roșilor și a mar­cat cu un șut din careu.

FC Academica: Lungu – Stan­­cu, Popa, Vițelaru, Popo­vici – O­lariu, Pătrașcu, Buia, Hamed –  Tă­tar, Chițu. Pe par­curs au mai intrat Boșneag, David, Nițu, Mar­­ciuc, Radu, Puș­caș, Dedu, Pătu­lea, Sza­bo. Antrenor: Ma­rius Baciu.

Baciu: „Mă așteptam la o altă atitudine”

Antrenorul gazdelor, Marius Baciu, s-a declarat nemul­țu­mit de scorul final și de jocul echipei sale. Tehnicianul Aca­­de­mi­cii speră să elimine greșelile până la sfârșitul a­ces­tei săp­tă­mâni, când echipa sa va debuta în noul sezon în de­plasarea de la Voluntari.

Baciu a remarcat însă și câțiva jucători tineri: „Sunt ne­mul­țumit de joc, chiar dacă eu am văzut și părți bune. Oricum, mă așteptam la o altă atitudine din partea echipei. Am văzut câțiva jucători tineri pe parcurs care m-au impresionat plăcut. Mă refer la Pușcas și Dedu, care au intrat pe parcurs. Ceilalți jucători trebuie să înțeleagă faptul că nu le va fi ușor să fie titulari de drept. Cam așa văd eu lucrurile bune. Cu ardoare, multă determinare și o atitudine bună, vom obține rezultatele pe care ni le dorim cu toții”

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 25 Aug. 2014, 17:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă