Axintele, la prima victorie pe 2015

Mihai Andries 18 Feb. 2015, 09:40 Pregătiri, amicale
Axintele,** la prima victorie pe 2015

Reveniți din cantonamentul de la Ciuta, elevii lui Ion Nica au învins ieri cu 2-1 pe ACS Berceni, într-un amical disputat pe sinteticul din comuna ilfoveană. Scorul a fost deschis de fostul jucător al echipei ialomițene, Andrei Enciu, care a marcat pentru Berceni, după o jumătate de oră.

Victorie după două egaluri și trei eșecuri

Pe fondul schimbărilor apărute în repriza secundă, Viitorul a dat lovitura prin noul venit Irinel Dumitru. Fostul junior al Stelei, care ultima dată a evoluat la Ștefănești, a reușit o dublă, cu care a adus victoria celor de la Axintele. Succesul de ieri a fost primul pe 2015 pentru gruparea ialomițeană, care până acum bifase două egaluri – cu Inter Clinceni și cu Sporting Turnu și trei eșecuri – cu Dinamo II, CS Balotești și învinsa de ieri, ACS Berceni. Astfel, Axintele și-a luat și revanșa pentru eșecul din primul duel cu gruparea ilfoveană.

Au renunțat la Cristil și Paraschivoiu

În partida de ieri nu au evoluat trei dintre jucătorii care au făcut deplasarea în cantonamentul de la Ciuta. Este vorba în primul rând de portarul Ionel Sava, care este și antrenorul mai tinerilor săi coechipieri Ciuculescu și Adrian Tănase. În ceea ce îi privește pe fundașii Cristil și Paraschivoiu, aceștia au fost redirecționați spre Urban Titu, care îi va testa azi, într-un amical pe care gruparea dâmbovițeană îl va juca la Chitila, de la ora 15, cu echipa locală.

Următorul meci de pregătire al Viitorului va avea loc vineri, de la ora 13, pe sinteticul complexului „Ion Țiriac”, prilej cu care Axintele se va duela cu Abatorul Slobozia.

ACS BERCENI – VIITORUL AXINTELE 1-2 (1-0)
Au marcat:
Enciu 31 / Ir. Dumitru 64, 79

Berceni: I. Popescu – Dapo, C. Sandu, M. Popescu, G. Damian – Scărlătescu, Krausz, Pivniceru, A. Pătrașcu – Enciu, R. Văduva
Au mai jucat Meilă, Vl. Ignat – R. Radu, L. Cristea, Lică, C. Mihai, G. Ghinea, Jugaru, M. Petre, Dobrosavlevici, Mareș
Antrenor Silviu Ion

Axintele: Ciuculescu – Cioceanu, Mihociu, Oprișan, Bogorodiță – V. Crăciun, Frangu, Al. Radu, C. Dedu – Ov. Andrei, Ciochină
Au mai jucat Ad. Tănase – Al. Tudor, Pavelescu, Mindu, Marele, Al. Gheorghe, Ir. Dumitru, A. Stan, Alin Roman, Fătu
Antrenor Ion Nica

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: IlfovSport

Mihai Andries 18 Feb. 2015, 09:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă