„Avem nevoie întăriri, tinerilor le-am arătat bombonica”

03 Dec. 2011, 09:00 Pregătiri, amicale
„Avem nevoie întăriri,** tinerilor le-am arătat bombonica

Stafful tehnic „textilist” a avut ocazia ca în cele trei amicale disputate în această săptămână în compania a trei dintre componentele Ligii a 3-a (seria a V-a) să vadă la lucru câțiva dintre juniorii clubului, plus alți fotbaliști tineri din Arad sau Timișoara.

Cel puțin împotriva Făgetului, câțiva dintre jucătorii grupei „textiliste” pregătite de Dan Cuedan și Sandu Gaica au arătat destule lucruri frumoase, lucru subliniat și de antrenorul principal al UTA-ei.

„Mi-a plăcut atititudinea copiilor, dar trebuie să recunoaștem că, pe undeva, le-am arătat doar bomobonica prin aceste acțiuni. Să fim sinceri, nu sunt pregătiți încă să facă saltul la Liga a 2-a, dar rămân în vederile noastre. Am dorit să-i aducem la echipa mare pentru a le demonstra că dorim să ne bazăm pe ei în următorii ani, dându-le, astfel, o mai mare motivație în activitatea pe care o susțin la grupele lor. Pentru a ne întări pentru retur, avem nevoie de fotbaliști mai copți, mai valoroși”, a punctat Roland Nagy.

„Principalul” arădenilor recunoaște că, împreună cu colegii săi de pe banca „textilistă” au făcut lista neagră a iernii, pe care, însă, nu o face publică în momentul de față.

„Nu putem fi mulțumiți cu cele întâmplate în tur și, automat, avem nemulțumiri în ceea ce privește pe unii jucători. Din cei 22-23 de jucători de la nivelul primei echipe, vor fi câțiva la care vom renunța, urmând să aducem alții în locul lor. O să le comunicăm din timp celor de care vrem să ne despărțim decizia luată, pentru ași putea rezolva aspectele contractuale. De asemenea, am demarat negocieri cu posibilele achiziții, sperăm să le materializăm cât mai repede”, a adăugat Nagy.

sursa: sportarad.ro

03 Dec. 2011, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă