„Aurarii” din Zlatna s-au impus pe malul Arieșului

07 Mar. 2012, 17:39 Pregătiri, amicale

Acest joc a fost inițial programat să se dispute pe stadionul Pielaru din Sebeș, numai că turdenii, nu au reușit să facă rost de un mijloc de transport, așa că i-a invitat pe ,,aurari,, la Turda.

Odată cu deschiderea scorului în minutul 3, prin Simion, turdenii credeau că vor avea un joc ușor cu colegii de serie din Zlatna. Nu a fost să fie așa, deoarece bucuria deschiderii scorului, nu a durat decât 4 minute și zlătnenii antrenati de Dorel Mureșan au restabilit egalitatea prin C. Suciu (7). Joc echilibrat până în minutul 40, când cei care au înscris, au fost tot zlătnenii prin A. Câmpean. Cu 30 de minute înaintea fluierului de final, David de la turdeni a reușit să restabilească egalitatea (60). Bucuria restabilirii egalității pe tabela de marcaj, nu a durat decât 17 minute, deoarece elevii lui Dorel Mureșan, au punctat din nou prin Lăcătuș (77), consemnând victoria echipei de pe valea Ampoiului.

Unirea Florești – CS Zlatna 2 – 3 (1-2)
Simion (3), David (60) respectiv C. Suciu (7), Câmpean (40), Lăcătuș (77)

Unirea: Paul Dumitru – Miheț, Cocoară, Simion, Neacșu – R. Alexandru, Niculescu, Kelemen, Barbuloviciu – David, Cârstean.
Au mai jucat: Stoica – Mocean, Nicoară, Bilegan, Apa, Dragu, B. Costea, Soporan, Tothăzan, C. Popa, Seydu. Antrenor: George Ciorceri.

CS Zlatna: Târziu – I. Marian, H. Marian, Kiraly, G. Toma – Kopandy – Câmpean, Lăcătuș, C. Suciu – Drăgan, Morar.
Au mai jucat: Cocârlă – Sucală, Rusu, Man, P. Pop, Mânecan, Tămășan, Gavrilă.
Antrenor: Dorel Mureșan

Unirea Florești, ocupanta locului 10 din C6, va avea un ultim test de verificare vineri de la ora 14, cu FC Cisnădie, ocupanta locului 2 în C4.

Pentru zlătneni, echipă aflată pe locul 15, cu 9 puncte în C 6, ultimul test va fi tot vineri de la ora 11, pe stadionul Pierlaru din Sebeș, unde vor primi vizita celor de la FC Corvinul II Hunedoara.

Articol scris de Ioan Arion

07 Mar. 2012, 17:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă