„Aurarii” au reluat azi pregătirea pentru retur

16 Jan. 2012, 17:34 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la CS Zlatna au făcut astazi primul antrenament din 2012, toți cu gândul la evitarea retrogradării.

Sub comanda antrenorului Dorel Mureșan, la reunire au fost prezenți nou-veniții Toma, P. Dîrjan, Gavrilă, S. Pop, Suciu, Morar, I. Kalman, P. Pop, Balaj, portarul Târziu și a absentat nemotivat fundașul Alexandru Man, dorit de Unirea Alba Iulia, în timp ce Kiraly și Budai au fost învoiți.

Fotbaliștii ce au efectuat prima sedință de pregătire din noul an, pe zapadă au fost: Cocârcă, Sătmăreanu, Cecălăcean, Marian, Arsenie, Rusu, Farcaș, Toma (Corona Brașov), P. Dîrjan (FC Cisnădie), A. Gavrilă (Europa Alba Iulia), S.Pop, Suciu, Morar (toți Unirea Florești), I. Kalman (U Cluj II), P. Pop (Valea lui Mihai), Balaj (Luceafărul Oradea) și portarul Târziu (Corona Brașov).

În aceasta iarna gruparea de pe Ampoi a renunțat la serviciile jucatorilor Mânecan, Anca, Ungureanu, Dragomir, Borcea, P. Brie și R.Brie.

Obiectiv: Salvarea de la retrogradare!

Prezent la reunire, Silviu Ponoran, primarul Zlatnei speră că echipa pe care o finanțează să evite retrogradarea. „Dorința tuturor este să nu picăm din Liga a III-a, am mare incredere că ne vom putea indeplini acest obiectiv. Ne-am intarit cu o serie de jucatori, la propunerea domnului antrenor Mureșan”, a precizat oficialul din Apuseni.

Joi 19 ianuarie „aurarii” vor efectua vizita medicală la Alba Iulia, pregătirea cuprinzând și un cantonament centralizat de 10 zile, începând din 30 ianuarie, la hotelul de la stadionul „Minaur”.

La jumătatea sezonului CS Zlatna ocupă locul 15 în clasamentul seriei a VI-a, cu 9 puncte, returul fiind de foc!

Articol scris de Lucian DANCIU
Foto: Cătălin Crăciun

16 Jan. 2012, 17:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă