Au măturat pe jos cu Callatis!

28 Jul. 2012, 04:15 Pregătiri, amicale
Au măturat pe jos cu Callatis!

Ultimul amical al Tărlungeniului înaintea meciului de Cupă de miercurea viitoare a avut loc ieri la Câmpina, pe arena Poiana. Adversara Unirii a fost echipa de Liga a II-a Callatis Mangalia, în fața căreia brașovenii au defilat, impunându-se cu un neașteptat 4-0! Scorul primei reprize a fost stabilit prin dubla lui Codrin Airinei și reușita lui Iaru, pentru ca Zaharia să marcheze ultimul gol în partea a doua a meciului.

Laszlo Balint i-a folosit în acest meci pe Iacob – Vlăsceanu, Em. Popa, Tatarciuc, Dobrea – Toderașcu, Crețulescu, Iaru, Pricop, Codrin Airinei – L. Nicolae. Au mai jucat: Bunduc, Mureșan – Alex Airinei, Brujan, Mihalache, Spătaru, Lita, Zaharia, Vârlan.

Deși inițial ar fi trebuit să joace azi cu CS Otopeni, programul Unirii a fost dat peste cap de către ilfoveni, care au decis să își anuleze ultimele două amicale și să plece mai devreme din cantonamentul de la Poiana Brașov. În aceste condiții, brașovenii au trebuit să improvizeze din mers și să meargă tocmai până la Câmpina pentru un amical cu Callatis. Victoria de ieri este a doua consecutivă în amicalele verii, după 3-2 cu Afumați într-un meci disputat marți, golurile Unirii fiind reușite de L. Nicolae, Pricop și Spătaru. Celelalte amicale de până acum au constat într-un eșec la scor cu FC Brașov, scor 0-4 și o dublă cu FC Zagon soldată cu un 3-3 (Vlăsceanu, Lita, Codrin Airinei) și un 2-3 (Ahmed, Vlăsceanu)

Schimb de portari cu FC Brașov!

La nivel de lot, Tărlungeniul a reușit să facă o serie de mutări interesante. După ce l-a dat pe golgheterul Sorin Marin sub formă de împrumut la Corona, i-a primit la schimb pe Lita și Dărăbanț. Ultimul a avut un noroc fantastic, ajungând după scurt timp în Liga I, ca al treilea portar al celor de la FC Brașov. Și asta deoarece între cele două echipe a avut loc un schimb de jucători, juniorul Florin Iacob (foto) fiind împrumutat la Unirea, iar Dărăbanț fiind folosit ca monedă de schimb la cererea echipei din Liga I!

În rest, Unirea i-a mai adus pe Spătaru (ex-ACS Berceni), Mureșan (un portar de la LPS Bistrița) și Dobrea (liber de contract după ce a jucat ultima dată la Gloria Bistrița). Totodată, brașoveanul Vârlan s-a refăcut după o lungă absență și fiind în cărți pentru o posibilă legitimare

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Facebook

28 Jul. 2012, 04:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă