Au învins, dar n-au convins! FC Argeș – CS Tunari 2-1

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 15:19 Pregătiri, amicale
Au învins, dar n-au convins!** FC Argeș - CS Tunari 2-1

Fotbaliștii de la FC Argeș au disputat, ieri, un joc de verificare cu echipa de liga a III-a CS Tunari. Confruntarea care a avut loc pe terenul sintetic de la Bradu a fost câștigată de alb-violeți cu 2-1, însă nu fără emoții.

Partida s-a disputat pe un teren acoperit complet de zăpadă, iar ju­cătorii ambelor echipe au avut ce­va probleme cu menținerea echi­li­brului. Oaspeții au deschis scorul încă din primul minut, profitând de o greșeală a fundașilor, care au lăsat să treacă mingea printre ei, iar atacantul ilfovenilor l-a lobat pe Croitoru, ieșit în întâmpinare. Pi­teș­­tenii au restabilit egalitatea prin juniorul Enuță, care a trimis în pla­să centrarea lui Ion Marius.

La pa­u­­ză, cele două echipe au intrat la cabine la egalitate. Argeșenii au re­ușit să marcheze golul doi în mi­nutul 70, prin Adrian Dulcea, care a transformat penaltiul scos de I­vă­nică. Secundul piteștenilor este mulțumit de ce au arătat jucătorii lui în teren: „A fost o partidă de an­ga­jament, care ne-a arătat că mai avem unele lucruri de pus la punct. Am jucat pe un teren greu, acope­rit de zăpadă, iar randamentul a fost mai scăzut. Pe tot parcursul meciului a nins abundent, iar a­cest lucru a influențat jocul am­be­lor echipe. Cred că, dacă puteam să jucăm pe un teren fără zăpadă, ne impuneam mult mai lejer”, a spus Adrian Dulcea.

FC Argeș, prima repriză: Croitoru – Mirescu, Vișa, Negoiță, Briceag – Doman, Răuță, Djordjevic, Manole – Ion Marius, Enuță. Pe parcurs au mai intrat Vreme, Drăgan, Moise, Lazăr Petrovic, Cîrstoiu, Naciu, Ceapă, Dulcea și Ivănică.     Antrenor: Iulian Crivac.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă