Au făcut egal cu Dunav, după un meci aprig disputat

07 Feb. 2009, 08:30 Pregătiri, amicale
Au făcut egal cu Dunav,** după un meci aprig disputat

Ieri de la ora 15, Dunărea Giurgiu a remizat acasă, scor 1-1, într-un meci amical cu Dunav Ruse, ocupanta locului opt în liga a doua bulgară. Partida a fost condusă la centru de Augustus Constantin din Râmnicu Vâlcea.

 

Gazdele au deschis scorul relativ repede, în minutul 16,  prin Ștefan Iordache, care a șutat imparabil lângă stâlpul porții lui Dimov. Dunărea s-a instalat în jumătatea de teren advers și a fost la un pas să-și mărească avantajul printr-un trasor expediat de la 25 de metri de către căpitanul Ciocârlan. Însă bulgarii au egalat în minutul 30 prin L. Ivanov care a speculat un spațiu liber pe flancul stâng al apărării giurgiuvene și l-a executat pe portarul Neagu.

 

Repriza a doua a continuat în nota de dominare a giurgiuvenilor, dar deși au avut 4-5 ocazii clare de a prelua din nou conducerea, portarul echipei din Ruse a fost imbatabil. Ocazia meciului a avut-o Bănaru, care din 2 metri a înălțat mingea peste poartă.

 

Per ansamblu, jocul a fost unul încins, cu multe faze de poartă ale giurgiuvenilor care meritau mai mult victoria. Însă, nu de puține ori, jucătorii bulgari au avut intrări specifice artelor martiale și nu mult a lipsit să iasă o incăierare generală. Astăzi, Dunărea se va deplasa la Mioveni, unde va disputa un amical cu echipa Dacia, din localitate.

 

Antrenorul Marin Barbu a folosit următoarea echipă: Neagu (46 Dragne) – Ciocârlan, Șanțmare, Damian, Nicola – Ct. Gheorghe, Cojenel (81 Ungureanu), Cl. Vasile (72 M. Soare), Ochia (61 Al. Radu) – Șt. Iordache (72 Kurtuly), Bâtfoi (61 Bănaru).

 

Bulgarii au jucat cu: Dimov – Pamykov, Nenov, B. Iliev, S. Krahunov, Panov – Kirov, Kirilov (cap.), Vargov, L. Ivanov – R. Kaptiev. După pauză au mai evoluat V. Kaptiev, Angelov, E. Ivanov, Tzirkov, C. Bonev, I. Valkov.

 

 

Articol scris de Costel Spânu și Robert Virtan

 

07 Feb. 2009, 08:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă