Atletic Bradu s-a reunit cu doar 16 jucători! Pampea a fost reconfirmat

19 Jul. 2012, 13:48 Pregătiri, amicale
Atletic Bradu s-a reunit cu doar 16 jucători!** Pampea a fost reconfirmat

Atletic Bradu a pornit și ea la drum la începutul acestei săptămâni, echipa alb-verde reunindu-se la stadionul din localitate cu 16 ju­că­tori. Dintre cei 16 fotbaliști, 12 sunt cei care mai au contracte cu gru­parea din Bradu: Pampea, Olteanu, Velianu, Șerban, Cosmin Popa, Su­chiu, Monea, Păvăluță, Tălpeanu, Anghelina, Cojocaru și Diță. Cei­lalți patru care au venit la reunire, Enache, Frăsineanu, Căldăraru și Pătrănoiu, sînt și ei în negocieri cu oficialii clubului, având șanse foarte mari să semneze prelungirea contractelor.

Banca tehnică, reconfirmată

Deși în perioada de vacanță au existat tot felul de zvonuri în ce pri­vește schimbările de pe banca tehnică a echipei, Atletic va porni la drum în noul campionat cu aceiași antrenori ca și în sezonul trecut. Astfel, antrenorul principal Florin Pampea și secundul Adi Popescu au fost reconfirmați în funcție, aceștia urmând să se ocupe de echipă tot campionatul. Cei doi au făcut deja două antrenamente cu alb-ver­zii: unul luni seara, la reunire, și altul marți seara, ieri echipa jucând în Cupa României.

Așteaptă Liga a III-a

Deocamdată, Liga în care va juca Bradu în sezonul viitor este in­certă, formația argeșeană retrogradând din Liga a III-a, dar sperând să evolueze tot în acest eșalon fotbalistic și în următorul sezon. „Aș­teptăm să vedem ce se va întîmpla. Sunt vreo 20 de echipe care nu s-au înscris în seriile de Liga a III-a. Nu ne-am gândit ce obiectiv vom avea la anul, pentru că singurul gând al nostru acum este să con­tinuăm în Liga a III-a. Vom întări și lotul, dacă vom rămâne tot aici”, ne-a spus președintele-jucător al lui Atletic Bradu, Cristinel Soare.

Lotul lui Atletic Bradu

Portari:
# Florin PAMPEA
# Marius OLTEANU

Fundași
# Marin Bogdan VELIANU
# Cosmin Mădălin POPA
# Constantin ȘERBAN
# Marius DIȚĂ‚
# Cristian CĂ‚LDĂ‚RARU
# Cornel FRĂ‚SINEANU
# Ionuț SUCHIU
# Alexandru PĂ‚TRĂ‚NOIU

Mijlocași
# Ionuț ANGHELINA
# Nicolae TĂ‚LPEANU
# Ionuț ENACHE
# Eugen COJOCARU
# Dumitru Mihai MONEA

Atacanți
# Radu Marinel PĂ‚VĂ‚LUȚĂ‚

Articol scris de Silviu Mihai (Curierul Zilei)

19 Jul. 2012, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă