Atletic Bradu, primul adversar pentru FC Olt

20 Jan. 2012, 13:48 Pregătiri, amicale
Atletic Bradu,** primul adversar pentru FC Olt

FC Olt Slatina dă startul jocurilor de pregătire. Sâmbătă, gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește, în deplasare, formația din eșalonul al treilea Atletic Bradu. Confruntarea se va disputa pe teren sintetic.

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina va susține primul meci de pregătire din această pauză competițională, în deplasare. Sâmbătă, alb-vișiniii întâlnesc pe terenul sintetic de la Bradu formația de Liga a III-a din localitate, Atletic. Până la plecarea în stagiul pregătirii centralizate de la munte, gruparea pregătită de Dan Oprescu are perfectate trei jocuri de verificare.

„Toată lumea va juca în mod egal”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, va rula întreg lotul aflat la dispoziție. Jucătorii aflați în probe vor avea ocazia să-l convingă pe tehnician că merită să îmbrace tricoul alb-vișiniu. De asemenea, meciurile amicale reprezintă o ocazie prielnică pentru stabilirea formulei de start pentru abordarea returului de campionat.

„Toată lumea va juca în mod egal, vom avea posibilitatea să-i vedem la lucru pe jucătorii nou-veniți. Chiar dacă este primul amical, este unul dintre momentele care ar putea conta pentru titularizare, atunci când se va trage linie”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Pe 25 ianuarie, alb-vișiniii vor susține cel de-al doilea meci de verificare în compania formației CS Albota. Ultimul amical înaintea stagiului pregătirii centralizate se va disputa pe 28, în compania celor de la Damila Măciuca.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Jan. 2012, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă