Atletic Bradu pierde amicalul cu CS Mioveni

26 Feb. 2012, 13:42 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat ieri ultimul meci de verificare înainte de startul returului. Elevii lui Marian Pană au învins cu 4-1 pe Atletic Bradu, lanterna roșie din liga a III-a . Sub privirile antrenorului Ilie Stan, CS Mioveni a deschis scorul prin Adrian Ionescu, atacantul beneficiind în minutul 5 de o lovitură de pedeapsă. Cei de la Mioveni aveau să se distanțeze pe tabelă după ce Zuluf l-a invins pe Pampea. Gazdele au redus din diferență în repriza secundă prim Nicu Bogdan. La scurt timp CS Mioveni s-a distanțat din nou, Mandea fiind cel care a marcat. Scorul final a fost stabilit printr-un autogol al gazdelor.

Bradu: Pampea – Enache, Velianu, Cojocaru, Caldarar – Frasineanu, Onofrei, Chelu, Murineanu – Păvăluță, Nicu Bogdan

CS Mioveni I:
Cobrea – Crăciun, Olteanu, Barbu, Baicu, Enache, Zuluf, Năstăsie, Ispir – Ayza, Ionescu
CS Mioveni II: Popescu – Voicu, Stoica, Miulescu, Crețu, Lircă, Nilă, Coșereanu, Săndulescu, Mandea, Voiculeț

Marian Pană: Am încercat să facem un antrenament sub formă de joc. Ținând cont că începem returul am utilizat două echipe. Mulțumim celor de la Bradu care ne-au permis să ne antrenăm aici toată săptămâna și că au acceptat să joace cu noi astăzi. Sunt mulțumit de evoluția băieților și sunt foarte optimist în privința returului. Sunt convins că Steaua va veni cu toate forțele ca să câștige acest meci dar noi ne vom pregăti pentru a câștiga partida.

Florin Pampea: Au fost mici probleme în privința arbitrajului deoarece a stricat meciul din minutul cinci. Nu m-a interesat rezultatul, m-a interesat jocul, și cred că am reușit să ne apărăm de la egal la egal. Mai avem două săptămâni până la meciul cu Motru și cred că până atunci vom fi pregătiți.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

26 Feb. 2012, 13:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă