Atletic Bradu învinge Albota în amical

21 Feb. 2012, 11:41 Pregătiri, amicale
Atletic Bradu învinge** Albota în amical

Terenul sintetic de la Bradu con­ti­nuă să fie în această iarnă centrul fotbalului argeșean, da­torită faptului că aici echipele se pot antrena și ju­ca meciuri fără a ține cont de zăpa­da care a căzut în ultimul timp. Într-un ultim amical dis­putat aici s-au întâlnit Atletic Bradu, din loca­litate, și Girom Albota, ambele, colege de se­rie în Liga a treia.

Gazdele s-au impus cu 3-0 în a­cest amical, arătînd că echipa joacă mult mai bine și este într-o formă bună, odată cu venirea noului an­tre­nor, Florin Pampea. La pauză, scorul a fost 1-0, golurile fiind mar­ca­te, în ordine, de Pă­văluță, Mu­ri­nea­nu și Chelu. Am­bele echipe în­să au ratat și cî­teva ocazii mari, Păvăluță și Chelu, de la Atletic, respectiv, Sîrbu și An­ghe­lina, de la oaspeți, negăsind dru­mul spre gol. Pe teren a fost un meci destul de încins, arbitrii fiind nevoiți să trimită la vestiare mai de­vreme nu mai puțin de trei jucători. Astfel, Hapaină de la Albota a primit roșu pentru că a lovit cu cotul, în timp ce Ruță și Cojocaru s-au luat la bătaie și au fost și ei eliminați. Da­că, în teren, tensiunea a fost mare, pe margine, oficialii celor două e­chipe s-au întreținut tot meciul, neavînd diver­gențe. Cristi Soare, pe de o parte, președintele lui Bra­du, și primarul Ion Dumitru au ur­mă­rit meciul împreună și și-au evaluat la final, fie­care, propriile echipe.

„De cînd a venit Pampea, sîntem pe calea cea bună și sperăm să re­a­lizăm obiectivul în retur. Vestea bună pentru noi este că vor re­tro­grada doar 3 echipe și, astfel, șan­se­le de a scăpa sînt acum mai mari”, spunea Cristi Soare.

„Mai avem de muncă, dar spe­răm ca, pînă la retur, echipa să fie pregătită. Meciurile a­micale sînt a­mi­cale, iar oficialele sînt oficiale. Vrem să creștem jucători și să pro­mo­văm ti­nerii la echipă”
a declarat și primarul Albotei, Ion Dumitru.

Echipele

# Atletic Bradu: Pampea – Diță, Velianu, Co­jocaru, Căldăraru – Enache, Frăsineanu, Ono­frei, Pătrănoiu – Păvăluță, Nicu. Au mai jucat: Ene, Suchiu, Murineanu, Anghelina, Chelu.
Antrenor: Florin Pampea
# Girom Albota: Vlăsceanu – Hapaină, Diță, Tomaru, Pîslaru – Predoiu, Gălan, Paraschi­ves­cu, Neagu – Ruță, Vintilă. Au mai jucat: Stoica, Ov. Stan, Anghelina, Cîlțea, Sîrbu, Neacșa.
Antrenor: Cristi Negru.

Sursa: Curierul Zilei

21 Feb. 2012, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă