Atacul dă randament, defensiva dezamăgește: ACS Poli – CS Vladimirescu 3-2

29 Jul. 2012, 15:14 Pregătiri, amicale
Atacul dă randament, defensiva dezamăgește:** ACS Poli - CS Vladimirescu 3-2

ACS Poli Timișoara s-a impus în cel de-al treilea amical al verii, 3-2 în fața echipei de liga a III-a, CS Vladimirescu. Timișorenii au făcut un meci frumos în fața unei formații care a venit și s-a pus cu fundul în poarte încă din primele minute.

Sub privirile primarului Nicolae Robu și a celorlalți membrii din consiliul de Administrație al noului poriect fotbalistic, alb-negrii au atacat încă din primele minute poarta adversă. Mai întâi Szekely a avut șansa deschiderii scorului, însă nu a mai ajuns la centrarea trimisă excelent de pe partea stângă de Nanu. Același Nanu (min 7) a avut și el șansa să marcheze, însă „bomba” sa de la 17 metri a trecut la o palmă peste poarta arădenilor. După o perioadă în care bătălia s-a dat la mijlocul terenului, Szekely a mai avut o șansă, însă șutul său de la 19 metri nu și-a atins ținta. Cea mai mare ocazie a meciului le-a aparținut însă oaspeților. Negru a prins un trasor de la 30 de metri, care s-a dorit de fapt o centrare, mingea a fost deviată cu umărul de Șeroni și și-a schimbat diorecția, Amarinei prins pe contre pied reușind să respingă în bară, iar apoi a prins balonul.

Timișorenii au trecut repede peste acest șoc și au început să împingă tot mai mult jocul spre poarta oaspeților, iar ocaziile au apărut ca ciupercile după ploaie. Implicit și golurile descătușării. Nanu a pătruns pe stânga, a centrat în fața porții, de unde Szekely (min 34), cu capul, a împins balonul în poartă. Acțiunile timișorenilor s-au mutat de pe stânga pe dreapta, așa apărând ocazia lui Enciu (min 37). Boldea a pătruns pe extrema dreaptă, a centrat pe jos în careu, mingea a ajuns la Enciu, însă balonul trimis de vârful Timișorei a fost prins de portarul advers. Tot Enciu a mai ratat o imensă ocazie de gol după o combinați cu Szekely la 16 metri, dar șutul său spre poartă s-a oprit în Smaranda, iar apoi a ieșit în corner. Lovitura de colț a adus golul second al timișorenilor. Poparadu i-a pus mingea pe frunte lui Szekely la 13 metri lateral stânga, iar acesta a lovit balonul fără nicio șansă pentru Smaranda (43). A fost momentul când elevii lui Velcea s-au văzut deja câștigători, iar asta i-a costat scump, Negru reușind să reducă din diferență după o greșeală mare a lui Șeroni la pătrunderea lui Copil.

La pauză, Vali Velcea a schimbat întreaga garnitură, iar fanii au putut să-l vadă pe viu pe unul dintre fotbaliștii care se anunță a fi noul star al echipei: Daniel Vădrariu, jucător de 22 de ani, venit de la Astra Ploiești. Jucătorul care joacă extremă stânga a marcat golul trei al gazdelor și a reușit de cele mai multe ori să creeze panică în rândul fundașilor de la CS Vladimirescu. Vădrariu a mai avut și o bară cu 3 minute înainte de finalul meciului. Cei 200 de suporteri care au asistat la meciul cu CS Vladimirescu au mai putut vedea și că dacă în atac lucrurile merg cât de cât pe drumul cel bun, în apărare echipa suferă atât din punct de vedere tactic, cât și ca valoare. Uibariu (de la oaspeți) a marcat ultimul gol al meciului după ce a dejucat pasul la ofside al timișorenilor.

În cele două reprise Vali Velcea a folosit două echipe distinct. În prima au jucat: Amarinei – Dăruială, Tânc, Șeroni, Szalkai – Boldea, Petcuț, Poparadu, Nanu, Enciu, Szekely, iar în cea de-a doua: Coca – Iovan, Zaluschi, Miculescu, Cărpinișan, – Fuchs, Daminuță, Trandu, Vădrariu, Vântură, Boștină.

Vladimirescu: Mitrea (Bak, Rusu) – Coca, Sighete (Bota), Tudoroiu, Morar – Filipescu (Jiul), Rada, Petrescu, Purece (C. Rus) – Uibariu (Dobai), Negru.

Sursa: tmpress.ro

29 Jul. 2012, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă