ASU Politehnica și-a stabilit programul de meciuri amicale, unul fără niciun adversar din primele două ligi

Marius ANGHEL 21 Dec. 2018, 11:57 Pregătiri, amicale
ASU Politehnica și-a stabilit programul de meciuri amicale,** unul fără niciun adversar din primele două ligi

ASU Politehnica a anunțat, oficial, programul de pregătire de iarnă, unul care va cuprinde opt jocuri de verificare. Singurul adversar nestabilit este cel pentru ultimul joc, de dinainte de startul oficial al campionatului, care are loc la sfârșitul lunii februarie. În rest, toți partenerii sunt echipe modeste, de Liga a 4-a sau a 3-a.

Trupa lui Cosmin Petruescu va începe testele medicale miercuri, 9 ianuarie, și va continua și în 10, dată la care, la ora 16:00, este programat și primul antrenament. În funcție de condițiile meteo, prima ședință de pregătire va fi la Știința sau la Baza 2. După o săptămână de antrenament, va urma jocul cu FC Bazoșu Vechi, echipă aflată pe locul 17, ultimul, în Liga a 4-a Timiș. În perioada 21 ianuarie – 2 februarie, Poli va fi în cantonament pe plan local.

Ulterior, jucătorii vor da piept cu locul 4 din Liga a 4-a, ACS Carani-Murani, primul loc din același eșalon, Fortuna Becicherecu Mic, pentru ca apoi să fie patru meciuri cu echipe de Liga a 3-a, toate din seria a IV-a. Este vorba de Millenium Giarmata, locul 11, Ghiroda și Giarmata Vii, locul 13, echipă preluată de Paul Codrea, Reșița, locul 7, și Dumbrăvița, locul 4. Pentru 16 februarie se mai caută un adversar.

Iată programul:

19 ianuarie – FC Bazoșu Vechi (acasă)
26 ianuarie – ACS Carani Murani (acasă)
30 ianuarie – Fortuna Becicherecu Mic (acasă)
2 februarie – Millenium Giarmata (acasă)
6 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (locație nestabilită)
9 februarie – CSM Școlar Reșița (deplasare)
13 februarie – ACS Dumbrăvița (locație nestabilită)

La finalul primei părți a sezonului Ligii 2, după 21 de etape, ASU Politehnica se află pe locul 11, cu 25 de puncte, la doar patru puncte peste ultima poziție retrogradabilă, ocupată de Metaloglobus.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 21 Dec. 2018, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă