ASU Politehnica organizează trialuri pentru jucătorii care doresc să joace în alb-violet

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 17:40 Pregătiri, amicale
ASU Politehnica** organizează trialuri pentru jucătorii care doresc să joace în alb-violet

Cu câteva zile înainte de reunire, ASU Politehnica organizează trialuri pentru cei care doresc să joace în alb-violet. Decizia clubului vine ca urmare a dorinței multor fotbliști care au tot întrebat în ultima perioadă dacă pot juca și ei la echipa susținută de suporterii timișoreni.

Trialurile vor fi de miercuri până vineri, inclusiv, la Baza Sportivă 2 a Politehnicii, în Timișoara.

„Ca urmare a numeroaselor solicitări sosite în ultimele săptămâni, Politehnica Timișoara a decis să își deschidă porțile pentru tinerii fotbaliști din Banat și nu numai. În această săptămână, în zilele de miercuri, joi, și vineri (27-29 iunie), toți cei care își doresc să facă parte din „familia” alb-violetă vor fi verificați de antrenorii Antonio Foale și Alin Ionescu. Sesiunile de selecție vor începe zilnic la ora 10:30, la Baza 2 a Politehnicii. Cei care doresc să participe la această acțiune se pot înscrie în continuare, la numărul de telefon 0724.654.387 (Sebastian Novovic)”, este anunțul clubului.

Cei care vin trebuie să ajungă la Baza 2 la ora 10:00 și să aibă echipament de picior la ei (jambiere, șort, ghete).

Până acum, ASU Poli i-a achiziționat pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea, Rareș Murariu, Raul Vidrișan (pe ultimii doi i-a împrumutat de la Viitorul) și Tamas Szasz, toți de la cluburi din Liga 3. Ioan Boancă, de la Industria Galda, a fost ofertat și el să vină la echipa timișoreană.

Reunirea oficială a echipei din Liga 2 va fi pe data de 2 iulie.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 17:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă