ASU Politehnica, învinsă din nou de puștii de la CNP Timișoara. Petruescu nu-și cunoaște nici acum jucătorii: „Continuăm să ne facem o imagine cât mai aproape de cea reală”

ASU Politehnica, învinsă din nou de puștii de la CNP Timișoara.** Petruescu nu-și cunoaște nici acum jucătorii:

După meciul pierdut cu UTA (1-3), ASU Politehnica a jucat, miercuri, un nou amical cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, în fața jucătorilor U19 pregătiți de Cristian Petcu. Din nou, tinerii de la centrul federația ce copiază modelul vechiului Luceafărul s-au impus în fața „Băieților în ghete”, de data aceasta cu scorul de 3-2. Pe 5 septembrie, pe stadionul Știința, ASU Poli ceda cu 4-3 în fața echipei care în sezonul trecut a jucat în Liga 3.

A fost un meci cu trei reprize, primele două de câte 30 de minute, iar ultima de 60. Pe Știința, CNPT a deschis scorul cu un gol marcat în minutul 24 de Pițigoi, iar din minutul 57 Gâdea a majorat diferența. Alb-violeții au egalat după două goluri marcate de Gelu Velici, în minutele 63 și 70. Totuși, CNPT a fost din nou mai bună, iar Raul Șimăndan a stabilit diferența în final, în minutul 102. A fost un joc la care Cosmin Petruescu a „rulat” în principal jucătorii ce au evoluat mai puțin în meciurile oficiale.

Politehnica Timișoara: D. Munteanu – Bilia, Szasz, Coadă, Cherecheș – I. Plămadă, A. Ignea, Miholca, Ghinescu – C. Popescu, Istrătescu. Au intrat pe parcurs: Murariu – Nicolescu, Cojocaru, Bozian, Vidrăsan, Velici, Bedea, Jurj, Schieb, Lazea. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CNP Timișoara: Pădure – Andreica, Goța, Stoianovici, Popa – Coroiu, Pop, Trip, Șimăndan – Gâdea, Pițigoi. Au mai intrat pe parcurs: Matenciuc – Firca, Mițuică, Lazăr, Kecskes, Bănceanu, Cin. Antrenor: Cristian Petcu.

Petruescu, cu gândul la cei care vin după accidentări

Cosmin Petruescu a spus că principalul obiectiv al amicalului cu CNPT nu a fost rezultatul, ci ca cei care au avut probleme medicale să intre în ritmul de joc.

„Am încercat să acord minute tuturor jucătorilor, firește, mai multe celor care au evoluat mai puțin și mai puține celor care au jucat mai des în meciurile oficiale. Una peste alta, continuăm să ne facem o imagine cât mai aproape de cea reală în ceea ce privește fiecare jucător în parte. Rezultatul trece în plan secund, chiar dacă, așa cum am mai spus, nu pot să fiu mulțumit atunci când pierdem, nici măcar în aceste meciuri de pregătire. În mare parte, sunt mulțumit de obiectivele pe care le-am avut azi, unul dintre ele fiind și acela de a-i face să-și recapete, treptat, ritmul de joc pe cei care au fost accidentați. Mă refer în primul rând la Schieb, care vine și el după o perioadă mai lungă de pauză. Mă bucur pentru Jurj, în special pentru convocarea pe care a primit-o la turneul din Bulgaria, era normal să aibă și el minute. Mă bucur și pentru ceilalți jucători, pentru portarul Dalin Munteanu, care până acum nu a apărat în meciurile oficiale. În același timp, era normal să nu-i neglijăm nici pe cei care au evoluat mai mult în jocurile oficiale, era normal ca și ei să-și facă antrenamentul din punct de vedere fizic”, a punctat Petruescu.

ASU Politehnica e de etape bune pe locul 11 în liga secundă, cu 20 de puncte. Sâmbătă, de la ora 11:00, va juca în deplasare la Academica Clinceni (locul 2, cu 30 de puncte).

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă