ASU Poli își arată mușchii cu amatorii! Alb-violeții au trecut cu 10-0 de o altă echipă net inferioară. Andone testează jucători din Liga 3 sau și de mai jos

Marius ANGHEL 06 Jul. 2017, 15:37 Pregătiri, amicale
ASU Poli își arată mușchii cu amatorii!** Alb-violeții au trecut cu 10-0 de o altă echipă net inferioară. Andone testează jucători din Liga 3 sau și de mai jos

După 11-0 cu Unirea Jimbolia, Bogdan Andone și-a testat, miercuri, jucătorii încă în fața unui adversar de slabă factură. Pe stadionul Știința, timișorenii din Liga 2 au trecut de această dată „doar” cu 10-0 de Avântul Periam, echipă din Liga a 4-a Timiș. 

Alb-violeții au testat cu acest prilej doi jucători proveniți de la ACS Comuna Recea, formația pregătită de Romică Buia – mijlocașii Viorel Chinde și Valer Giurgiu, dar și un fundaș originar din Sighetu Marmației, Grigore Turda. De asemenea, a fost testat și Daniel Sârbu, un tânăr atacant din generația 1997, provenit de la ACS Poli.

Meciul cu Avântul Periam s-a desfășurat pe durata a trei reprize a câte 35 de minute, în care jucătorii lui Andone au reușit să scuture de 10 ori plasa. În primul mita, Politehnica a înscris în două rânduri, prin Vucea (4′) și Giurgiu (19′). Cele mai multe goluri – nu mai puțin de șase – au fost realizate în repriza secundă de Gălan (50′ – pen.), Ignea (53′, 60′) și Bădăuță (54′, 64′). În ultima repriză, timișorenii au mai punctat de două ori, prin Daniel Sârbu (73′) și David Sârbu (96′).

Cele trei echipe folosite de Bogdan Andone:

Repriza I: Fișteag – Turda, Mera, Coadă, Taub – Giuricici, Stancu, Birău – Giurgiu, Staicu, Vucea;
Repriza a II-a: Gîrlea – Gîț (Bilia) Turda, Gălan, Taub (Bîte) – Crișanov, Ignea, Țugui – Chinde, Bădăuță, Ghinescu;
Repriza a III-a: Filip – Gîț, Bilia, Telescu, Bîte – David Sârbu, Lazea, Buzdugan – Oancia, Daniel Sârbu, Neamțu.

Ultimul amical dinaintea plecării în cantonament al echipei ASU Poli se va desfășura sâmbătă, de la ora 10:00, tot pe stadionul Știința, cu Timișul Șag.

„A fost un joc foarte bun, din punctul meu de vedere. Un antrenament foarte bun, din care încercăm să identificăm lucrurile bune și cele mai puțin bune. Vor mai pleca din jucătorii aflați în probe după meciul de astăzi, iar după cel de sâmbătă, ultimul pe care îl jucăm înainte de cantonament, sper să avem în mare măsură lotul definitivat pentru sezonul viitor. Cu siguranță vor mai fi veniri, atât în cantonament, cât și înainte de începerea campionatului, dar ne-am dori să avem lotul cât de cât creionat, în proporție de 90%, încă de pe acum”, a declarat, citat de Druckeria, Bogdan Andone.

„Eu am o relație foarte bună cu Romică (n.r. – Buia), țin legătura cu el. Mi-a recomandat doi băieți, Giurgiu și Chinde, care au și marcat. Chinde știu că a înscris anul trecut undeva la 15 goluri la Liga a 3-a. E un jucător interesant. Rămâne să vedem unde avem nevoie de întăriri, care e situația cu unii jucători pe care ni-i dorim și, în funcție de asta, să stabilim lotul”, a mai spus Andone.

Dacă până acum singurele certitudini în privința transferurilor sunt Marius Staicu și Alin Ignea, la capitolul plecări au fost adăugați și Arthur Teuț și Bogdan Nicolescu. Cât îl privește pe Deian Sorescu, timișorenii așteaptă decizia oficialilor clubului danez Esbjerg dacă îl păstrează sau nu pe mijlocaș.

„Am înțeles că sâmbătă e un amical acolo (n.r. – cu SønderjyskE), în care Sorescu va juca, iar apoi se va lua decizia dacă rămâne sau nu. Din ce am înțeles, sunt șanse foarte mari să rămână, deci vom avea probleme, pierzând un junior de calitate. În momentul de față, nu îl avem nici pe Radu Motreanu, tot la acest capitol. Nu e ușor nici pentru noi să gestionăm această situație, dar încercăm să găsim cele mai bune și, dacă se poate, cele mai ieftine soluții”, a declarat Bogdan Andone.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (Druckeria)

Marius ANGHEL 06 Jul. 2017, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă