ASU Poli înghenunchează Millenium Giarmata în ultimul amical înaintea returului

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 11:30 Pregătiri, amicale
ASU Poli înghenunchează Millenium Giarmata** în ultimul amical înaintea returului

ASU Politehnica Timișoara a avut parte ieri de ultimul amical înaintea începerii returul Ligii a IV-a. Liderul a întâlnit-o în partida disputată pe gazonul de la Baza 2 pe Millenium Giarmata, formație aflată pe locul 4 în Liga a III-a. „Dubla” lui Ghinescu și reușita lui Taub, intrat pe parcursul meciului, a stabilit un scor de „masa verde” iar returul sună promițător pentru echipa de pe „Știința”.

Partida nu a început prea bine pentru „Băieții în ghete”. Dacă Sorin Brîndescu nu a putut conta pentru acest amical pe Tulcan, învoit din cauza unor probleme personale, Contescu, care are o entorsă ușoară, respectiv Mădălin Stancu (contractură musculară), în minutul 10 Gavriluță a fost nevoit să părăsească gazonul. Filimon i-a luat locul în teren, după ce acesta a suferit o întindere ușoară. După 40 de minute de la fluierul de start, Ghinescu a deschis scorul în urma unei acțiuni a lui Vucea. Alb-violeții au făcut instrucție în partea a doua cu cei de la Giarmata. Același Ghinescu a realizat „dubla” în minutul 63, iar cu opt minute înainte de final Taub a înfipt cuțitul în rana „milenariilor”, scor 3-0.

„Rezultatul este foarte îmbucurător, având în vedere echipa contra căreia am jucat. Deznodământul este îmbucurător în proporție de 80%, pentru că suferim la capitolul accidentărilor”, a declarat Antonio Foale, directorul tehnic al lui ASU Poli.

ASU Politehnica va juca în prima etapă a returului Ligii a IV-a contra celor de la CS Ghiroda.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Feraru, Gavriluță, Gălan, Damian – Vucea, Naidin, Rebenciuc, Ghinescu – Ilie, Făgețan. Au mai intrat: Rusu, Rogojină – Filimon, Maranescu, Taub, C. Ion, A. Rus și Voin. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Millenium Giarmata: Păduraru – Soare, Dancia, R. Artimon, Gîrba – Fuchs, Mihuța, A. Ștefan, Bârză, Diarra – Leonte. Au mai intrat: Butoi – Firan, Oneț, Anagor, Domșa, Boltașu și Ilinca. Antrenor: Călin Cojocaru.

Sursa: Sport 9

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă