ASU Poli e deja cu gândul la meciul cu Foresta. „Ne preocupă cum să-i blocăm”

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 15:05 Pregătiri, amicale
ASU Poli e deja cu gândul la meciul cu Foresta.**

ASU Poli a făcut mai multe experimente în amicalul de ieri, disputat în Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița, test încheiat la egalitate, scor 0-0. Timișorenii au fost dominați aproape tot jocul de echipa din Liga 3, iar antrenorul Sorin Brîndescu a pus această evoluție slabă pe seama schimbărilor de sistem pe care le-a operat. Acesta mai spune că se gândește deja la primul meci oficial, cel cu Foresta, la Suceava.

„A fost un meci de pregătire pe terenul sintetic, am întâlnit o echipă foarte bună, însă noi parcă nu am avut ritmul pe care mi l-aș dori. Am jucat ceva mai relaxați astăzi. Ocazii au fost de ambele părți, însă cei de la Reșița au fost mai prezenți în fața porții, au fost mai ambițioși, mai ales că au jucat acasă și au avut și suporteri la meci. Per total, a fost un meci frumos de pregătire, însă noi trebuia să jucăm ceva mai bine și să fim mai eficienți. Una e să jucăm cum vrem noi, alta e să ne adaptăm la stilul adversarului. Probabil Reșița a avut astăzi mai mult inițiativa și pentru că noi am încercat să pregătim meciul de la Suceava, pentru că Foresta are ca atuuri fundașii laterali, pe Semeghin și Bălan, care sunt experimentați, crează superioritate numerică și ne preocupă cum să-i blocăm”, a declarat, pentru Druckeria.ro, Brîndescu, după jocul cu Reșița.

Gruparea timișoreană se mai poate omogeniza înainte meciului cu Foresta într-un singur amical. Sâmbătă, de la ora 12:00, ASU Poli întâlnește în deplasare, pe stadionul Tineretului din Lugoj, pe CSM, echipă din Liga 3. În urmă cu o săptămână, cele două echipe s-au mai întâlnit într-un amical, câștigat de alb-violeți cu 4-1.

„Ar trebui să fim pregătiți pentru reluarea sezonului, încă pregătim unele detalii tactice la care mai pot apărea schimbări. Am și avut o ședință cu băieții în această săptămână, în care le-am spus că ar trebui să avem capacitatea de a schimba sistemul în timpul jocului, în funcție de adversar. Trebuie să fim corect să interpretăm corect și să înțelegem ceea ce joacă adversarul, dar să fim și eficienți. Și cei de la Szeged ne-au creat anumite probleme, jucând într-un sistem 3-5-2, iar acolo am încercat chiar în timpul jocului să îi anihilăm și, surprinzător, am fost mulțumit de modul în care am evoluat în această formulă”, a mai spus Brîndescu.

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 15:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă