ASU Poli a trecut cu scor de neprezentare de primul adversar din amicale. Ce impresie i-au lăsat ultimii nou-veniți lui Sorin Brîndescu

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 17:47 Pregătiri, amicale

ASU Poli s-a deplasat, duminică, la Orșova pentru a disputa primul amical din această perioadă de pregătire, pe care în acest moment o efectuează la Băile Herculane. Gruparea timișoreană a câștigat, pe un teren complet acoperit de zăpadă, la scor de neprezetare, 3-0, cu Dierna, echipă ce evoluează în Liga a IV-a Mehedinți. După joc, alb-violeții au revenit în cantonamentul din Caraș-Severin, acolo unde se vor pregăti până joi, 2 februarie.

Ionuț Vucea, căpitanul Politehnicii în acest meci, jucător născut și crescut chiar la Orșova, a deschis scorul în minutul 41. În repriza secundă, atacantul Darius Neamțu a majorat diferența în minutul 62, iar ultimul gol al amicalului a fost reușit tot de Vucea, în minutul 78, după ce mai înainte acesta îi luase locul în teren tocmai lui Neamțu.

„Nu ne-a interesat scorul la meciul de astăzi. Noi suntem în cantonament la Băile Herculane, am pus accent pe factorul fizic. Chiar dacă astăzi am avut joc amical, le-am cerut băieților să alerge cât mai mult, să muncească. Au fost și unele cerințe tactice de care am fost preocupați, dar terenul ne-a frânat foarte rău, nu am putut pune în practică tot ceea ce ne-am propus. În general, și-au dat silința să joace, chiar și în aceste condiții”, a declarat, pentru druckeria.ro, Sorin Brîndescu.

Ungureanu, singura noutate care nu a jucat

Cu prilejul acestui amical, antrenorul Sorin Brîndescu i-a urmărit la joc și pe ultimii veniți în lot, juniorul Vlad Bâte (folosit ca fundaș stânga), Răzvan Gorovei (mijlocaș central ofensiv) și Bogdan Nicolescu (mijlocaș defensiv). Adrian Ungureanu, jucătorul împrumutat de Ripensia, nu a fost utilizat, deoarece a fost menajat după ce a suferit o accidentare ușoară.

„Sunt mulțumit de jucătorii noi, sper să se integreze din ce în ce mai bine de acum înainte, să aducă un plus echipei, pentru că de aceea i-am și dorit la noi. Gorovei s-ar putea să fie o soluție. Joacă pe un post care la noi a fost deficitar. E un mijlocaș ofensiv, care are forță de pătrundere. Poate că astăzi nu s-a exprimat atât de bine din cauza condițiilor, dar l-am văzut și la celelalte antrenamente. Are viteză, tehnică în regim de viteză destul de bună, caută poarta, apare des la finalizare. Exact asta ne-a lipsit în tur, căutăm să avem cât mai mulți jucători cu personalitate, care să pună în pericol poarta adversă”, a mai spus Brîndescu, care caută în conitnuare un portar experimentat: „Am venit în cantonament cu doi portari, dar în mod normal avem nevoie de trei. Nu am insistat să vină și un al treilea, deși am fi avut soluții. Dacă vom găsi un jucător experimentat pe acest post, îl vom aduce. Dacă nu, vom completa lotul cu un portar din propria pepinieră, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla în campionat.”

În final, antrenorul timișorenilor a făcut și o scurtă analiză a pregătirii efectuate până în acel moment. „Ne-am pregătit bine, pentru că de aceea am și venit aici. Poate că astăzi ritmul a fost ceva mai scăzut, pe fondul oboselii, deoarece zilnic am avut programate câte două antrenamente. Astăzi e singura zi în care vor avea liber după-amiază. Sperăm ca în momentul în care se reia campionatul să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a declarat, pentru druckeria.ro, Brîndescu.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Dierna Orșova: Negru – Codreș, Dochioi, C. Epure, B. Epure, Mladin, Șimian, Brăgaru, Cunicel, Roman, Trușcă
Au mai intrat: Pătășenu și Fulga
Antrenor: Ionel Nicola

ASU Poli – prima repriză: Gakos – Teuț, Bilia, Telescu, Taub – Nicolescu – Neamțu, Giuricici, Gorovei, Vucea – Blănaru
ASU Poli – a doua repriză: Gîrlea – Motreanu, Mera, Gălan, Bâte – Stancu – Neamțu (Vucea), Birău, Țugui, Ghinescu – Bădăuță
Antrenor: Sorin Brîndescu

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 17:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă