ASU Poli a încheiat la egalitate cu Elore Bekescsaba amicalul de la Timișoara. Cum au comentat Brîndescu și Blănaru evoluția cu maghiarii

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 18:55 Pregătiri, amicale
ASU Poli a încheiat la egalitate cu Elore Bekescsaba amicalul de la Timișoara.** Cum au comentat Brîndescu și Blănaru evoluția cu maghiarii

Revenită din cantonamentul de la Băile Herculane, pe perioadă căruia a susținut și primul meci amical, 3-0 cu Dierna Orșova, ASU Politehnica a susținut sâmbătă, pe terenul sintetic al Bazei 2, un joc de pregătire cu maghiarii de la Elore Bekescsaba, ocupanta locului 4 în eșalonul secund al Ungariei. Rezultatul meciului test a fost unul egal, 2-2, după ce ambele combatante au condus câte o dată.

Alb-violeții au fost primii care și-au creat o ocazie de gol, însă Birău (3) a trimis cu capul pe lângă poarta lui Ribansky. Maghiarii au pus mai apoi stăpânire pe mijlocul terenului și au început să controleze jocul. Rezultatul s-a văzut și pe tabelă, în minutul 24, atunci când Szalai a marcat la vinclu, din colțul scurt. ASU Poli a restabilit totuși egalitatea cu cinci minute înainte de pauză, prin Mădălin Stancu. Închizătorul a înscris dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri perfect plasată, în dreapta portarului.

În partea secundă, antrenorul Sorin Brîndescu a schimbat aproape întreaga echipă, însă, cu toate acestea, ASU Poli a prelua avantajul pe tabelă. Taub a recuperat o minge bâlbâită de portarul oaspete, însă a fost faultat în suprafața de pedeapsă. Ștefan Blănaru (48) a executat fără emoții, plasat și l-a învins pe goalkeeperul maghiar. Bekescsaba a restabilit însă egalitatea în minutul 69, prin Olah, după o greșeală colectivă a defensivei timișorene.

„Sunt mulțumit, ținând cont de faptul că de două zile ne-am întors din cantonament. Am întâlnit o echipă foarte bună, care în vară ne-a bătut rău de tot. Astăzi am avut momente bune de joc, dar și momente mai puțin bune, însă per total sunt mulțumit. Mai sunt unele aspecte tactice care trebuie corectate, încă nu am apucat să lucrăm la aceste aspecte. Sperăm să rezolvăm toate problemele din joc până începe campionatul”, a declarat, citat de druckeria.ro, la finalul meciului antrenorul Sorin Brîndescu, care a folosit următorii jucători: Gakos – Motreanu, Cr. Gălan, Mera, Ghinescu – Nicolescu – Vucea, Birău, M. Stancu, Neamțu – Bădăuță. Au mai intrat Gîrlea – Blănaru, Taub, Giuricici, Bilia, Țugui, Teut, Bîtea și Telescu.

„A fost o remiză bună, cu toate că am încasat un gol prostesc, golul al doilea. Venim după un cantonament greu și două zile libere, la meciul cu Bekescsaba a fost prima noastră întrunire după întoarcerea din Băile Herculane. Eu cred că ne-am ridicat la nivelul adversarului, o echipă bună, care în vară ne-a pus probleme destul de mari. Cred că a fost un meci bun. Eu zic că la noi se integrează foarte bine toată lumea care vine. Au și plecat câțiva jucători, dar cred că noii noștri colegi îi vor putea suplini cu brio. Eu și în vară am spus că sper să devenim o echipă greu de învins pe teren propriu și am avut cinci înfrângeri în tur. Sper ca acum, odată cu aceste întăriri, să mi se îndeplinească visul și să nu mai înregistrăm nicio înfrângere acasă”, a spus și atacantul Ștefan Blănaru.

Foto: Druckeria

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 18:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă