ASU Poli a făcut doar un 0-0 cu CSM Școlar Reșița. Oprița a absentat, Krausz a ajuns la spital, iar Andone a avut ieșiri nervoase la adresa arbitrului

Marius ANGHEL 03 Feb. 2018, 21:56 Pregătiri, amicale
ASU Poli a făcut doar un 0-0 cu CSM Școlar Reșița.** Oprița a absentat, Krausz a ajuns la spital, iar Andone a avut ieșiri nervoase la adresa arbitrului
  • ASU Politehnica Timișoara și CSM Școlar Reșița au jucat un meci amical sâmbătă, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă 2 a Politehnicii.
  • Reșițenii s-au prezentat fără antrenorul Daniel Oprița, care ar fi chinuit de dureri puternice la spate, iar partida a fost una fără goluri, scor 0-0, dar cu „cântec”.
  • Bogdan Andone a strigat tot meciul, nemulțumit la deciziile tânărului arbitru Elisei Balaj.
  • În plus, mijlocașul polist Raul Krausz a fost luat cu ambulanța și dus la spital după ce a primit o lovitură putenircă la coaste.

 

În prima repriză a amicalului dintre cele două echipe de ligi diferite ceea ce i-a nemulțumit pe timișoreni a fost jocul destul de dur al cărășenilor din Liga a 3-a, dar și două penalty-uri neacordate, unul pentru un fault în careu asupra lui Sorescu, iar altul pentru un henț comis de fundașul Liuba. Fostul jucător al Timișoarei, Marius Staicu, a avut o șansă bună să înscrie în minutul 15, când a trimis în bară după un corner bătut de Copaci. Pe lângă jocul gândit pentru acțiunile lui Staicu, și Ene a avut o serie de incursiuni periculoase la poarta timișoreană.

Raul Krausz a plecat cu salvarea de la meci

Repriza a doua a consemnat și debutul în amicale al celui de al cincilea junior din generația de 2003 a celor de la ASU Poli, Daniel Radu. Jocul a fost întrerupt minute bune, după ce Raul Krausz a necesitat intervenția ambulanței după ce s-a lovit la coaste. Andone a fost tot meciul nervos pe arbitrul AJF Elisei Balaj, care l-a scos cu adevărat din minți pe tehnician.

Andone: „Krausz are mari probleme…”

Bogdan Andone s-a plâns de arbitraj, dar și faptul că a fost nevoit să joace pe un teren sintetic. „Din păcate, nu am reușit să jucăm meciul pe o suprafață de iarbă. Din cauza ploii, am ales să ne protejăm terenul nostru (n.r. – Știința) și am apelat din nou la acest teren sintetic, care implică destul de multe riscuri. Le-am și spus băieților înainte de meci că e foarte important să nu avem accidentări, însă, din păcate, Krausz are mari probleme… Vom vedea care e starea lui. Sper doar să nu îl pierdem pe o perioadă îndelungată. Ceilalți băieți au acuzat și ei dureri la genunchi, la tendoane, din cauza terenului. Asta e, încercăm să ne acomodăm și să jucăm acolo unde avem posibilitatea. Una peste alta, a fost un test util, însă nu am reușit să ne fructificăm ocaziile create. Am rămas cu aceeași meteahnă, cu același ghinion din turul campionatului. Inclusiv la capitolul penaltiuri, unde în întreg sezonul de toamnă nu am primit niciunul. Și astăzi, cred că au fost trei situații clare în prima repriză, cu minge luată cu mâna, fault de la spate, toate procedeele posibile… Dar poate că ni se vor întoarce în retur. Nici nu mai vreau să comentez ceva despre arbitrajul de astăzi, pentru că n-am cuvinte… Au fost câteva faze pur și simplu de neînțeles. Nu e normal, sunt meciuri amicale, facem câte două antrenamente pe zi și se acumulează o stare de oboseală. Încercăm să se vadă în meciuri ceea ce lucrăm la antrenamente. Noi încercăm să facem pressing, să fim agresivi, însă atunci când arbitrul întoarce faza de patru-cinci ori… În aceste condiții, ne vom antrena ca la baschet, vom juca cinci la cinci, fără să ne atingem”, a precizat Andone.

Miercuri, ASU Poli va juca un alt amical, cu CSM Lugoj, iar joi întâlnește tot o echipă de Liga a 3-a, CNS Cetate Deva.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Scutaru, Taub – Krausz, A. Ignea, Poparadu – Sorescu, I. Plămadă, C. Predescu
Au mai intrat: Lusamba, Bilia, Giuricici, Schieb, Lazea, Coadă, Ghinescu, Teuț, Gașpar, D. Radu

CSM Școla Reșița:  Zimmermann – Szijj, Bactăr, Podină, Liuba – Bărbulescu, Breșneni, Copaci, D. Ene – L. Manole, M. Staicu
Au mai intrat: Petruț – Negoescu, Puțanu, Vădrariu, Jula, Vaștag, Costin, Burciu, V. Topic, N. Bursac, Marius Mustețea, Marian Mustețea

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Marius ANGHEL 03 Feb. 2018, 21:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă