Astra II pleacă în Turcia!

14 Feb. 2012, 17:12 Pregătiri, amicale
Astra II** pleacă în Turcia!

UPDATE: După ce a primit avizul medicului și Șanțmare va merge în Turcia. Totodată a fost chemat și Vârtopeanu ca al treilea portar


Formația antrenată din acest an de Ioan Tătăran se pregătește de un cantonament în Antalya, acolo unde va pleca cu avionul mâine de la ora 14. Întoarcerea echipei se va face vinerea viitoare, în toată această perioadă urmând a se juca o serie de amicale pe tărâm turcesc. Lotul deplasat de giurgiuveni cuprinde 20 de jucători, marii absenți fiind Șanțmare și Silviu Constantin, însă ambii din motive medicale.

Iată lotul cu care se va pleca mâine: Dragne, G. Popa – portari, C. Gheorghe, Moroiță, Florea, Prunescu, Condrea – fundași, Burlacu, Marcu, Ochia, M. Stan, Ad. David, V. Dinu, Fl. Achim, Rotaru, Hoprich – mijlocași, Fertea, Popan, Gafița, Bănaru – atacanți

După cum se poate vedea, pe lângă cei direcționați de Astra Ploiești la Giurgiu, au mai apărut o serie de nume noi cum ar fi Dragne (foto, revenit de la Callatis), Ad. David și Fl. Achim (FC Maramureș), Fertea (Seso), Popan (ex-Gloria II Bistrița)

Ceilalți jucători rămași în afara lotului, majoritatea juniori, își vor continua pregătirea la Giurgiu sub supravegherea lui Narcis Coman.

Articol scris de Costel SPÂNU

14 Feb. 2012, 17:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă