Astra II Giurgiu a făcut egal cu Steaua București!

07 Mar. 2012, 19:44 Pregătiri, amicale

Amicalul Stelei cu Astra II Giurgiu a început cu stângul încă din start și asta deoarece la fața locului jucătorii s-au trezit fără niciun arbitru. Cum a fost posibil așa ceva? Steaua susține că a solicitat Asociației Municipale de Fotbal Ilfov o brigadă de arbitri, dar aceștia nu au mai ajuns la meci. În aceste condiții, meciul a fost condus la centru de secundul echipei Steaua, Gabriel Mărgărit, ajutat la linii de antrenorii de portari ai celor două echipe: Costică Dumitru (Steaua) și Adrian Ene (Astra II Giurgiu). Și mai jenant a fost faptul că cei doi tehnicieni de portari au folosit pe post de fanion câte un tricou.

Spectacolul a continuat și după startul meciului și asta pentru că Mihai Costea a marcat de trei ori, dar a trebuit să se mulțumească doar cu primul din ele. Restul au fost anulate de fiecare dată pentru ofsaid. Bomba avea să pice în ultimele minute ale primei reprize, atunci când Dănănae a dat o pasă la adversar, fază din care Hoprich a marcat golul unei egalări neașteptate.

După pauză, giurgiuvenii au schimbat rând pe rând aproape toată echipa, în timp ce Steaua și-a permis doar să îl bage pe Tănase în locul lui Prepeliță. Finalul de meci avea să le dea șansa de a evolua și juniorilor Andrei Stan și Ciuculescu, în condițiile în care steliștii au avut doar trei rezerve pentru acest meci! Scorul avea să rămână neschimbat până la final, deși steliștii au mai avut câteva șanse de a marca.

Steaua: Stanca – Dănănae, Bicfalvi, Iliev, Lupu – Chipciu, Prepeliță, Răduț, Tibi Bălan – Mihai Costea, Nikolic. Au mai jucat: Ciuculescu – A. Stan și Cr. Tănase

Astra II: Gavrilaș – C. Gheorghe, Oprsal, Șanțmare, M. Florea – Fl. Achim, Ochia, Hoprich, V. Dinu – Gafița, Bănaru. Au mai jucat: Dragne, G. Popa – S. Constantin, M. Stan, Matache, Popan, Moroiță, Rotaru, Burlacu

VEZI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI

07 Mar. 2012, 19:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă