Astra a făcut instrucție cu FC Argeș, în Trivale!

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 18:36 Pregătiri, amicale

FC Argeș a jucat astăzi un meci amical în compania celor de la Astra Giurgiu, ocupanta locului doi în prima ligă. Alb-violeții au început bine partida având două ocazii de a marca prin Cătălin Doman și Enuță, însă de fiecare dată Gavrilaș a reușit să respingă. Oaspeții au replicat prin Enache, mijlocașul nimerind bara din interiorul careului. Alb-violeții au deschis scorul în urma unui contraatac, Alin Popa înscriind din interiorul careului. Cu două minute înainte de pauză scorul a devenit egal, Fatai fiind autorul golului.

În repriza secundă oaspeții au fost cei care au dominat, iar acest lucru s-a văzut rapid, Budescu reușind să înscrie după doar câteva minute de la reluarea partidei. În minutul 57, Enache este faultat în careu, iar centralul Iulian Călin a dictat punctul cu var. Budescu execută fără emoții lovitura de pedeapsă și scorul devine 3-1 pentru oaspeți. În minutul 65, elevii lui Valentin Sinescu au mai marcat odată prin William. Scor final , FC Argeș – Astra Giurgiu 1- 4.

FC Argeș: Croitoru – Mirescu, Negoiță, Vișa, Briceag – Alin Popa, Răuță, Cârstoiu, Doman – Enuță, M.Ion
Antrenor: Iulian Crivac

Astra Giurgiu: Gavrilaș – A.Mățel, A.Mureșan, Găman, Giurgiu – Enache, S.Yahaya, Seto, Junior Morais – K.Fatai, David Distefano
Rezerve: Oprea, Ben Youssef, Budescu, Bărboianu, Amorim William, Florescu
Antrenor: Valentin Sinescu

Giurgiuvenii au vrut să plece la pauză

Chiar dacă a fost un meci amical, partida din Trivale nu a fost lipsită de incidente. Jucătorii piteșteni au avut un joc la limita regulamentului iar acest lucru i-a deranjat pe oaspeți. La jumătatea primei reprize, în urma unei intrări dure a lui Cârstoiu, Dinu Gheorghe l-a atenționat pe antrenorul piteștenilor că nu vor mai intra pe teren după pauză.

Astra a făcut un efort pentru a veni la Pitești, asta ca o dovadă a respectului pe care îl avem față de ce a însemnat FC Argeș iar acest lucru l-am pretins și de la adversar. Am vrut să retrag echipa de pe teren pentru că Fatai putea ajunge cu piciorul în ghips. Eu nu vin să fac un meci amical și să plec cu jucătorii accidentați„, a declarat la finalul partidei Valentin Sinescu.

Antrenorul oaspeților a declarat că nu l-a impresionat niciun jucător de la echipa din Trivale. „Am încarcat să pregătim meciul cu Dinamo, pentru noi acesta este meciul care contează în acest moment. De la FC Argeș nu am remarcat pe nimeni, știu că la piteșteni este Manole, mijlocașul de la naționala de tineret dar între cele două ligi este o diferență foarte mare.”

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 18:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă