ASA, victorie în ultimul meci din Antalya: 4-1 cu Kaposvari

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 15:46 Pregătiri, amicale
ASA, victorie în ultimul meci din Antalya:** 4-1 cu Kaposvari

A doua victorie din 6 partide disputate în 10 zile

În ultimul joc al divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu Mureș în cadrul cantonamentului din Antalya, mureșenii au învins marți cu 4-1 formația maghiară de primă ligă, Kaposvari Rakoczi, pregătită de Tibor Selymes. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Onicaș (48), Bumba (57 și 75) și Verdeș (83). Kaposvar a marcat golul de onoare în minutul 66, din penalty, la 2-0 pentru ASA.

Partida a fost dominată de către mureșeni, cu un joc bun, pe poartă, care a pus probleme adversarilor în repetate rânduri. Onicaș a deschis scorul și a stabilit scorul primei reprize cu o lovitură de cap la centrarea din lovitura liberă executată de Voiculeț. În partea a doua Bumba a majorat scorul, tot din lovitură liberă directă de la 20 de metri, trimisă în vinclu. La 2-1, tot Bumba a punctat după o acțiune personală încheiată cu un șut pe jos la colțul lung, iar Verdeș a stabilit scorul final la o acțiune prelungită în careul advers, în urma unei prime respingeri a portarului maghiar.

În acest ultim joc Ioan Ovidiu Sabău a folosit următorii jucători: Botoșer – Tomozei (80 Hanca), Gugu, Onicaș, Szilagyi – Sepsi (78 Heil), N”Doye – Bumba, Hora, Voiculeț – Verdeș.

Ultimele repetiții dinaintea startului

Bilanțul întâlnirilor din acest cantonament este de două victorii, două remize și tot atâtea înfrângeri, golaveraj 14-13. Miercuri, echipa lui Sabău revine în România, după care jucătorii vor primi două zile de repaos. Până la începerea campionatului va mai susține un ultim joc amical, pe teren propriu, cu Avântul Reghin, duminică, 23 februarie, de la ora 11.

Campionatul se va relua în data de 1 martide, cu etapa a XV-a, în care ASA va disputa un joc foarte important, la Craiova, cu lidera CS Universitatea.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 15:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă