ASA, doar egal cu o echipă din liga secundă kazahă! Mureșenii au ratat două penalty-uri

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 20:03 Pregătiri, amicale
ASA, doar egal cu o echipă din liga secundă kazahă!** Mureșenii au ratat două penalty-uri

ASA Târgu Mureș a terminat la egalitate, 2-2 (0-0), partida amicală disputată ieri în Antalya, la Lara, în compania echipei Gefest Karagandy, locul 11 al eșolonului secund din Kazakhstan.

Site-ul oficial al echipei mureșene anunță că pentru ASA au înscris Amauri, în minutul 63, reluare cu capul, după centrarea lui Ologu de pe dreapta și Alexandru Dan, în minutul 83, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, lateral stânga.

În minutele 36 și 54, Szilagyi și N’Doye au ratat lovituri de la 11 metri, dictate de centralul turc în urma unor faulturi în careu comise asupra lui Verdeș și Bumba. În minutul 42, Bobi Verdeș a nimerit bara porții adverse.

ASA: Botoșer – Hanca, Heil, Gugu, Szilagyi – Onicaș, N’Doye – Buhăescu, Voiculeț, Bumba – Verdeș. În minutul 60 a fost schimbată toată echipă, pe teren intrând: Fejer – Al. Dan, Ugocian, Vîrtic, Turcu – Candrea, Ologu – Amauri, Petriș, Huiban – Ceaca.

Nu au evoluat Sepsi, Hora și Tomozei din cauza unor ușoare accidentări.

Încă două amicale programate

Până la finalul cantonamentului din Antalya, echipa roș-albastră va mai disputa două jocuri amicale: luni, 17 februarie, cu Șahtior Donetsk (echipa de tineret) și marți, 18 februarie, cu Kaposvari Rakoczi (Ungaria, NB 1).

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 20:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă