ASA a pierdut amicalul cu Macclesfield Town

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 13:07 Pregătiri, amicale
ASA a pierdut amicalul** cu Macclesfield Town

ASA Târgu-Mureș a disputat joi seara primul meci de pregătire al cantonamentului din Anglia. Pe terenul din complexul Mottram Hall, târgumureșenii au întâlnit formația engleză Macclesfield Town. După 3 reprize de câte 30 de minute, gazdele s-au impus cu 3-2.

Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Henrique, la prima reușită pentru ASA, după o pasă primită printre apărători și un dribling fin în fața portarului și Claudiu Bumba, reluare precisă de la colțul lung, în urma unei centrări de pe partea dreaptă, ambele în prima parte a meciului.

Cum era de așteptat, jocul a fost unul încins, cu multe durități din partea adversarilor, durități tolerate de central. Gugu și Candrea au fost nevoiți să părăsească terenul de joc în urma unor intrări dure ale englezilor.

Antrenorul Adrian Falub a folosit în acest joc toți jucătorii apți, Bruno Martins și Fejer nefiind utilizați din cauza unor ușoare accidentări, iar Amauri a fost menajat, după revenirea din Brazilia.

Sâmbătă, ASA Târgu-Mureș va disputa un nou joc amical, de această dată în compania formației Middlesbrough, locul 12, în trecuta ediție de Championship. Partida se va disputa în apropiere de Leeds, pe terenul din complexul West Riding County FA.

Sursa: ASA Târgu-Mureș

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 13:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă