ASA, 5-5 cu „tineretul” lui Șahtior!

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 18:54 Pregătiri, amicale
ASA,** 5-5 cu

În partida amicală disputată astăzi la baza sportivă Arcadia, din Belek, ASA Tîrgu-Mureș a terminat la egalitate, 5-5 cu echipa de tineret a celor de la Șahtior Donetsk, participantă în competiția UEFA Youth League. Golurile formației noastre au fost înscrise de Amauri (min. 33, 51, 62), Huiban (55) și Buhăescu (75).

Partida a fost una antrenantă, deschisă, ambele echipe evoluând cu garda jos, rezultând numeroase ocazii de gol. După 1-1 la pauză, ASA s-a distanțat la 5-2, în minutul 75, fiind egalată în ultimele 10 minute de joc.

Iată și formația care a evoluat astăzi: Fejer – Hanca, Vîrtic, Ugocian, Turcu – Candrea (55 Ologu), Alex. Dan – Buhăescu, Petriș (55 Ceaca), Amauri – Huiban.

De menționat că, formația de tineret a celor de la Sahtior Donetsk a terminat pe locul 2 grupa A din UEFA Youth League, după Real Sociedad, dar înaintea formațiilor Bayer Leverkusen și Manchester United și va juca în optimile de finală cu Arsenal Londra.

Mâine, ASA Tîrgu-Mureș va disputa ultimul amical al cantonamentului din Antalya, în compania formației maghiare Kaposvari Rakoczi. Partida va începe la ora 11, la Lara. Miercuri, delegația formației noastre va reveni în România, iar până la începerea campionatului, ASA va mai avea un joc amical, pe teren propriu, cu Avântul Reghin, duminică, 23 februarie, de la ora 11.

Sursa: ASA Tg. Mureș

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 18:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă