ASA, 3-1 cu Avântul în ultima repetiție dinaintea startului

În ultimul meci de verificare dinaintea reluării campionatului, ASA Târgu Mureș a învins, duminică, cu scorul de 3-1 divizionara C Avântul Reghin. Jocul disputat pe terenul din incinta Academiei de Sport din cadrul Complexului de Agrement și Sport „Mureșul” a fost unul deschis, disputat într-un ritm alert, dominat în mare parte de formația lui Ioan Ovidiu Sabău, dar echipa din Reghin a dat o replică bună, evoluând cu mult curaj.

După ce șuturile lui Onicaș și N”Doye au fost respinse de portarul Vlad Negru, care a evoluat în sezoanele trecute la Târgu Mureș, divizionara B a deschis scorul în minutul 22, prin N”Doye, care a reluat din șase metri cu capul centrarea de la colț a lui Voiculeț. Avântul a avut două situații favorabile de a egala, prin Gergely și Vili Stoica, dar cei care au punctat au fost tot roș-albaștri, tot în urma unei lovituri de cap din careul mic, autorul golului fiind Buhăescu, în minutul 42.

Joc deschis după pauză

În partea a doua echipa lui Andrei Ciprian Enyedi a redus scorul în minutul 56, dintr-un penalty executat de Mircea Ungur. Gazdele au reușit până la final câteva combinații care au surprins apărarea reghinenilor, dar Buhăescu, servit foarte bine de N”Doye a lobat peste portar, dar și peste poartă, Petriș a șutat imprecis în urma unei combinații rapide, iar reghinenii au trimis și ei peste la un contraatac. Golul trei a fost înscris în minutul 77 de Bumba, care a reluat plasat din interiorul careului centrarea lui Buhăescu de pe dreapta.

În acest ultim meci, Ioan Ovidiu Sabău a folosit un 11 total diferit față de partida disputată cu o zi înainte cu FC Zagon. Formația de start a fost: Botoșer – Tomozei, Gugu, Sepsi, Szilagyi – N”Doye, Voiculeț, Onicaș – Hora, Bumba – Buhăescu. În repriza secundă, Onicaș a fost înlocuit de Petriș, iar Candrea a luat locul lui Voiculeț.

„Sunt mai puțin importante rezultatele în aceste jocuri. Ce mă interesa în primul rând era să-i văd pe băieți cum se mișcă în teren. Consider că este lotul este vizibil întărit, relațiile de joc încep să se închege și putem pregăti încrezători startul campionatului”, a concluzionat antrenorul ASA.

Articol și foto de Mihai VEREȘ

Pe aceeași temă