Arieșul și-a amânat amicalul cu CFR II Cluj

27 Jan. 2012, 14:47 Pregătiri, amicale
Arieșul** și-a amânat amicalul cu CFR II Cluj

UPDATE: După ce au amânat de azi pentru mâine disputarea amicalului dintre Arieșul Turda și CFR II Cluj, în această seară, oficialii celor două echipe au hotărât ca meciul să nu se mai dispute deloc. Decizia anulării partidei de verificare a venit după ce nici de această dată terenul unde urma să se dispute jocul nu a fost curățat de zăpadă.

În această situație, antrenorul Arieșului, George Ciorceri, a decis ca jucătorii săi să facă o ședință de pregătire normală la stadionul din Turda.


Antrenorii principali ai celor două formații, Alin Minteuan (CFR II Cluj) și George Ciorceri (Arieșul Turda), au căzut la o înțelegere pentru a disputa un joc de pregătire. Inițial această partidă a fost programată să se dispute astăzi, dar a fost amânată pentru mâine, deoarece suprafața sintetică de la baza sportivă „Unirea” din Cluj, nu a fost curățată de zăpada căzută în ultimele zile.

,,Acest joc ar fi trebuit să-l disputăm astăzi, dar condițiile nu au permis. Suntem în așteptarea confirmării dacă vom juca sîmbătă. Consider că acest test este util atât echipei noastre cât și adversarilor”, a declarat George Ciorceri, fost antrenor al feroviarilor în trecut.

,,La această oră se fac demersurile pentru curățarea suprafeței de joc de la baza sportivă Unirea, unde zăpada măsoară 70-80 de centimetri. Terenul sintetic de aici are dimensiunile normale a unei suprafețe de joc cu gazon natural, dar din păcate încă nu a fost curățat până la acestă oră”, a declarat vineri dimineata, Alin Minteuan, antrenorul echipei CFR II Cluj.

articol scris de Ioan Arion

27 Jan. 2012, 14:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă