Arieșul, învinsă de CFR II

06 Feb. 2012, 09:37 Pregătiri, amicale
Arieșul,** învinsă de CFR II

FC Arieșul a pierdut cu 2-1 amicalul jucat sâmbătă la Cluj, pe sinteticul Bazei sportive „Unirea”, în fața echipei secunde a CFR-ului. Unicul gol al „vulturilor” a fost înscris de mijlocașul Văidean, mijlocașul venit în această iarnă la gruparea de pe Arieș. Elevii lui Alin Minteuan au reușit să se impună prin golurile marcate în prima parte a jocului de Negruț și Aiman.

Pe parcursul partidei Alin Minteuan a rulat lotul pe care îl va deplasa în cantonamentul de la vatra Dornei.
CFR II: Tiut – Crețu, P. Mocan , Țibre, C. Pop – Kim, Stelian Tothăzan, Negruț – Aiman, Mândrușcă. În repriza doua CFR a jucat în formula : Cr. Man – Pojar, P. Mocan, Țibre, Gh. Pop – B. Mariș, Părăuan, Rodină, Tudor Tothăzan – Păun, Imbuzan.

Pentru a vedea potențialul cât mai multor jucători, tehnicianul George Ciorceri, a folosit în fiecare repriză o altă echipă.
Arieșul: Vâtcă – Mocean, Sangare, Cocoară, Neacșu – R. Cristian, Boroștean, Vajda, Kelemen – David, Cârstean. În repriza secundă au jucat: Stoica – Ciortea, Timar, Bilegan, Kelemen – Costea, Văidean, Soroceanu, Maris – Ceaca, Tothazan. A mai intrat Soporan.

Pregătire centralizată pentru CFR II

Alin Minteuan își duce lotul de jucători enumerat mai sus, începând de astăzi, într-un stagiu de pregătire montană de 12 zile la Vatra Dornei.

Turdenii preconizează

La mijlocul acestei săptămâni, George Ciorceri mizează pe faptul că va putea face un stagiu de pregătire centralizată într-o locație de la Băile Felix și nu a programat nici un joc de verificare. Prima partidă din categoria celor de pregătire, turdenii o au planificată în data de 15 februarie la Târgu Mureș, cu echipa secundă a prim divizionarei FCM.

Articol scris de Ioan Arion

06 Feb. 2012, 09:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă