Argeșul întâlnește câinii mici

22 Feb. 2012, 11:42 Pregătiri, amicale
Argeșul** întâlnește câinii mici

Astăzi cu începere de la ora 12:00, FC Argeș va susține un nou meci amical din cadrul acestei perioade de pregătire. Acest al șaselea meci de verificare al argeșenilor va fi susținut împotriva echipei din Liga a II-a, Dinamo II.

Partida dintre cele două echipe se va disputa pe terenul sintetic de lângă stadionul „Nicolae Dobrin” și va reprezenta un test foarte util pentru piteșteni. Aceștia au mai jucat în ultimii ani meciuri de verificare împotriva celor de la Dinamo II și de fiecare dată au obținut rezultate importante. La acest joc amical, ce se anunță unul foarte important pentru alb-violeți, antrenorul Viorel Dumitrescu nu se va putea baza nici de această dată pe serviciile portarului titular, Flavius Croitoru. Acesta este convocat la echipa națională under 20, acolo unde va susține meciul amical împotriva reprezentativei similare a Egiptului. Piteștenii au un bilanț pozitiv după primele cinci meciuri amicale, reușind să se impună în trei dintre partide și suferind o singură înfrângere, în meciul din deplasare cu Atletic Bradu. Alb-violeții au mai remizat în meciul cu FC Olt, joc ce s-a terminat la egalitate, 0 – 0.

Adrian Dulcea a reușit trei goluri

Unul dintre cele mai importante transferuri ale echipei FC Argeș în această pauză competițională a fost sosirea la echipă a atacantului Adrian Dulcea. Transferul acestui jucător la echipa antrenată de Viorel Dumitrescu se dovedește a fi un real succes. Acesta a reușit să marcheze deja trei goluri în meciurile de pregătire susținute de argeșeni, în condițiile în care el a fost prezent doar la patru pentru că a fost învoit la meciul de sâmbăta trecută cu cei de la FC Olt. Dulcea a marcat primul său gol de la revenirea la FC Argeș la meciul cu cei de la Viitorul Ștefănești, meci câștigat de către alb-violeți cu scorul de 9 – 0, Dulcea marcând un gol în partea secundă a jocului. Adi a mai punctat și în victoria de pe teren propriu cu scorul de 2 – 1 cu Juventus București. Ultimul său gol de la revenirea la FC Argeș a venit în înfrângerea cu scorul de 4 – 2 de pe terenul celor de la Atletic Bradu, atunci când Dulcea a marcat golul de 2 – 2.

„Echipa va juca sâmbătă un amical cu Albota!”

Meciul amical de astăzi împotriva celor de la Dinamo II nu va fi singurul joc de verificare al piteștenilor din această săptămână. Elevii lui Viorel Dumitrescu, vor mai juca la finalul acestei săptămâni pe teren propriu împotriva echipei din Liga a III-a, Girom Albota. Despre programul echipei în perioada următoare ne-a oferit mai multe amănunte managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu, cel care ne-a declarat: „După acest meci cu Dinamo II vom mai juca un meci amical. Conform programului inițial ar fi trebuit să jucăm împotriva celor de la CS Otopeni, dar am căzut de acord cu cei de acolo să mai amânăm acest meci cu o săptămână pentru că și returul de campionat a fost amânat cu o săptămână. În aceste condiții, acest meci îl vom juca pe data de 3 martie și ne-am gândit la un alt adversar pentru partida de sâmbătă. Vom juca pe terenul nostru cu echipa din Liga a III-a, Girom Albota. Acesta este un test util pentru noi și deja fiecare joc de acum are o importanță mai mare pentru că ne apropiem de începerea returului de campionat.”

Sursa: Ziarul Top

22 Feb. 2012, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă