Aproape de „ambiții oficiale”

Aproape de „ambiții oficiale

CSM Câmpina și-a continuat parcursul bun din partidele amicale, câștigând meciul de pe sinteticul de la Izvorani, cu Conpet Ploiești. A fost însă un meci care s-a apropiat foarte mult de de cele oficiale, mai ales prin prisma ambiției, a efortului făcut de jucători, prezența șefilor pe margine, fiind, de asemenea, un „factor motivant”.

A rezultat o bună repetiție, pentru ambele echipe, CSM-ul dovedind un plus de maturitate, valoare individuală și omogenitate, dar și replica elevilor lu Florin Pârvu a fost una pe măsură, jocul fiiind unul bun, un antrenament reușit pentru ambele tabere.

Dragoș Gheorghe – folosit ca vârf, a avut prima mare șansă de a marca a meciului, indecizia sa în poziție excelentă de a marca făcând posibilă intervenția lui Panaite. Apoi, au ieșit la rampă jucătorii lui Daniel Chirță, după o ocazie bună a lui Ilioiu (min. 26), Damaschin irosind un penalti, în min. 42, șutul atacantului venit în această iarnă la Câmpina fiind slab, „telefonat”, astfel că Nedelcovici a putut reține mingea! Jucătorul Petrolului – Nini Poescu – a marcat singurul gol al partidei, gol pe care CSM-ul l-a meritat, cu un lob peste Nedelcovici, ieșit în întâmpinare, după o pasă excelentă în spatele apărării Conpetului (min. 58, 1-0). Stanca (min. 85) ar fi putut egala pentru Conpet, lovitura sa de cap din 6 metri ducându-se peste transversală, scorul final rămânând cel stabilit de Nini Popescu.

Câmpinenii au arătat o bună defensivă și un joc consistent, în ofensivă, pe flancuri, acestea fiind „plusurile” din acest joc, în timp ce Conpetul a arătat, oricum, o altă „față” în comparație cu testul amical precedent (2-2 cu Intersport).

Sorin Ciobanu s-a accidentat la debut

Apărătorul Sorin Ciobanu, cel care, săptămâna trecută, ținuse „în joc de glezne” Conpetul, semnând, până la urmă, cu CSM Câmpina, a debutat la noua sa echipă, unde a reușit să joace însă doar puțin peste un sfert de oră. Asta pentru că acesta a acuzat o contractură, pe fondul lipsei de continuitate în pregătire, astfel că-i va fi greu să se impună. Ciobanu fusese titularizat pentru a fi menajat un alt apărător central, Răvoiu, CSM-ul având și alți jucători cu probleme medicale.

Astfel, Burloiu a revenit după două săptămâni de pauză, timp în care a efectuat un examen cardiac, iar Nae a ieșit, din nou, după ce s-a ciocnit „cap în cap” cu un adversar (Darius Badea), cei de la Câmpina comandându-i lui Nae o cască specială, pentru a juca în retur, tocmai ca să evite problemele (a avut mici comoții, de câteva ori).

Pentru CSM, următorul amical va fi joi, contra divizionarei secunde Unirea Slobozia.

Doi testați la Conpet

În garnitura pregătită de Florin Pârvu și-au făcut apariția și doi jucători noi, atacantul Robert Dalu (ex Rm. Vâlcea) și mijlocașul Adrian Iamandi (ex Albota), ambii apaținând Școlii de fotbal „Dani Coman” – Pitești. Cei doi au avut evoluții „ok”, urmând ca să mai fie văzuți la lucru, următoarele amicale pentru Conpet fiind cu CS Păulești (miercuri, ora 15,30, la Izvorani, respectiv Dinamo II București, sâmbătă). Oricum, Pârvu a separat, la propriu, lotul de jucători, oprind sub comanda sa numai jucătorii care sunt „certitudini”, la acest moment, ceilalți urmând să se antreneze sub comanda lui Nicu Lazăr, iar „strângerea rândurilor” s-a văzut într-un fel, prin evoluția echipei, care, totuși, realist vorbind, mai are nevoie de câteva „plombe”, mai ales pe faza ofensivă.

CSM Câmpina – Conpet Ploiești 1-0 (0-0)
Stadion: Izvorani. Spectatori: 100. Marcator: N. Popescu (58).

CSM Câmpina: Panaite (46 Ad. Bica; 85 Ed. Preda) – Cl. Dumitrescu, S. Ciobanu (18 Dobrinoiu), V. Sandu, M. Tudor – Al. Puchea – N. Popescu (77 Burloiu), L. Teleoacă (83 S. Dumitrescu), Ilioiu (46 Băcioiu) – Ad. Ilie (59 D. Nae; 85 G. Costin), D. Nae (35 M. Damaschin). Antrenor: Daniel Chiriță.

Conpet: Nedelcovici (71 Marinică) – B. Dinu (62 Al. Costache), D. Badea, Șt. Stanca, Olteanu (65 Savu) – Slobozeanu (46 Iamandi), Căpălău (73 Anghel) – I. Constantin (46 Maria), Muscalu (54 Stăncescu; 71 M. Jipa), Stăncescu (46 C. Munteanu) – D. Gheorghe (46 Dalu). Antrenor: Florin Pârvu.

Arbitri: Andrei Moroiță – Cristi Damian și Nicolae Dobre.

Articol scris de Marian DIMA și Marcel MARIN

Pe aceeași temă